Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

HELAN VANIGLIA OOLONG EAU DE PARFUM 50ml

Κωδικός:
2.131.9
Μάρκα:

"Ένα ιδιαίτερα δομημένο άρωμα που απελευθερώνει μια αίσθηση πληθωρικής ζωτικότητας"

Πικάντικη Βανίλια, Φουζέρ.

Βανίλια, τσάι Oolong, Κάρδαμο, Τζίντζερ, Λευκός Μόσχος.

35,90 €
Άμεσα διαθέσιμο - Απόθεμα 1
Πιστοποίηση
Περιγραφή

Μια επιδέξια αλχημεία που ξεκινά με ένα κοκτέιλ από νότες κορυφής όπου κυριαρχεί ο έντονος και παθιασμένος χυμός Βανίλιας, για να μετριαστεί σε μία δόση γλυκού Πορτοκαλιού που καταπραΰνει τις υπερβολές, ενώ τα φύλλα από το Τσάι Oolong , με λεπτές λουλουδένιες αποχρώσεις, συνδυάζονται με το αδιαμφισβήτητο άρωμα του Σαφράν.

... τότε οι πικάντικες επιρροές του Μαύρου Πιπεριού, του Κάρδαμου και του δελεαστικού Τζίντζερ ανοίγουν στην καρδιά της σύνθεσης για να στηριχθούν στις έντονες και δυνατές νότες του Σανταλόξυλου και του ξύλου Βέτιβερ.

Η ένωση μαλακώνει στις νότες βάσης όπου η αρμονική ένωση του Λευκού Μόσχου με την περιβάλλουσα ζεστασιά των σπόρων Ambretta στρογγυλεύει και ηρεμεί το ζωηρό μπουκέτο από το οποίο απελευθερώνεται μια αίσθηση πληθωρικής ζωτικότητας.

Λεπτομέρειες προϊόντος
2.131.9

Χαρακτηριστικά

Πιστοποίηση
Leaping Bunny
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σχετικά προϊόντα
Helan
35,90 €
«Ένα εκλεπτυσμένο μπουκέτο, χωρίς υπερβολές, που προσφέρει μια ευχάριστη και αρμονική οσφρητική διαδρομή» Βανίλια, Chypre, Μόσχος. Βανίλια, Βασιλικός, Γλυκάνισος, Σανταλόξυλο, Κασμίρ, Tolu, Κεχριμπάρι.
Helan
35,90 €
"Ένα πρωτότυπο μπουκέτο, πολύ θηλυκό, γοητευτικό και εκλεπτυσμένο" Εσπεριδοειδή, Πούδρα, Άνθη, Chypre, Μόσχος Λεμόνι Σικελίας, Λευκό Γκρέιπφρουτ, Άγρια Βιολέτα, Τριγωνέλλα, Τόνκα.
Helan
35,90 €
Το G-OUD είναι ένα άρωμα όπου η γκουρμέ νότα της Καραμέλας και του Καφέ, που αναμένεται από ένα λουλουδένιο ντεμπούτο, σας οδηγεί σε μια αυθεντική καθηλωτική επανερμηνεία». Μυστηριώδες και αισθησιακό. Gourmand Oud,...

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος