Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Θυμήσου, πόσο όμορφα νιώθεις όταν φροντίζεις τον εαυτό σου. Κάνοντάς το λοιπόν χωρίς να βλάπτεις κανένα πλάσμα, και επιλέγοντας πιο φυσικά προϊόντα, σε διαβεβαιώνω ότι η αίσθηση είναι απίστευτα πιο όμορφη. Η ανταμοιβή είναι πραγματικά τεράστια!                                                                                                                                                                                                                               

 Γειά, είμαι η Περσεφόνη η δημιουργός του No Harm Charm.                                                                                                                                                                                        

Πρόκειται για μία μικρή επιχείρηση την οποία τρέχω μόνη μου και δημιουργήθηκε πρωτίστως με σκοπό να ενημερωθεί ο κόσμος ότι ακόμα και στις μέρες μας γίνονται πειράματα στα ζώα για την παρασκευή καλλυντικών και άλλων προϊόντων, και να προσφέρει επιλογές στη vegan εκδοχή τους. 

Τα brands τα οποία έχω επιλέξει είναι όλα πιστοποιημένα cruelty free και όλα τα προϊόντα vegan, από συγκεκριμένους φορείς στους οποίους κατέληξα και θεώρησα τους πιο αξιόπιστους, ύστερα από πολυετή μελέτη πάνω στο θέμα. 

Ο, τιδήποτε θα βρείτε στο No Harm Charm είναι από φυσικά συστατικά, χωρίς parabens, SLS και σε μεγάλο ποσοστό βιολογικές συνθέσεις. Όλες οι εταιρείες είναι μικρές και φυσικά έχουν δίκαιες συνθήκες εργασίας.

Πιστεύω ότι ο κόσμος αλλάζει όταν αλλάζουμε συνήθειες. Τα ζώα δεν είναι αντικείμενα προς εκμετάλλευση. Θα έπρεπε να είναι αυτονόητο τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα και να μην περιέχουν ζωικά συστατικά ή παράγωγα, και να έχουν ελεγχθεί για αυτό από ανεξάρτητους φορείς.

Έχουμε τη δύναμη να διαμορφώσουμε εμείς την αγορά, σαν καταναλωτές, ανάλογα με τις απαιτήσεις μας και όχι η αγορά να διαμορφώνει τις ανάγκες μας και τις ηθικές μας αξίες.

Τί λέτε; Θέλετε να βοηθήσετε να σταματήσει ο βασανισμός εκατομμυρίων πλασμάτων, με μικρές αλλαγές στη ρουτίνα σας, φροντίζοντας συνάμα τον εαυτό σας; Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή επισκεφθείτε τον φυσικό χώρο στη Νέα Σμύρνη. Θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω από κοντά και να μεταδώσουμε ό,τι θετικό έχουμε ο ένας στον άλλο.

Ενημερωθείτε σχετικά με τα πειράματα, τα οποία ναι, γίνονται και στην Ευρώπη, για ποιόν λόγο το νομοσχέδιο δεν προστατεύει στο 100% τα ζωάκια και τη σημασία των πιστοποιήσεων, εδώ

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος