Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

HELAN VANIGLIA KASHMIR EAU DE PARFUM 50ml

Κωδικός:
2.131.10
Μάρκα:

«Ένα εκλεπτυσμένο μπουκέτο, χωρίς υπερβολές, που προσφέρει μια ευχάριστη και αρμονική οσφρητική διαδρομή»

Βανίλια, Chypre, Μόσχος.

Βανίλια, Βασιλικός, Γλυκάνισος, Σανταλόξυλο, Κασμίρ, Tolu, Κεχριμπάρι.

35,90 €
Χωρίς απόθεμα
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Πιστοποίηση
Περιγραφή

Το άρωμα έχει ένα εκλεπτυσμένο μπουκέτο, ξεκινώντας από την ένταση της Βανίλιας pompona , που δίνει μια περιβάλλουσα και ζωηρή επιμονή, για να γλιστρήσει στις πράσινες νότες του ιερού Βασιλικού και στις ελαφρώς πικάντικες νότες του Γλυκάνισου.

Η καρδιά γιορτάζει τη φαντασία και την πρωτοτυπία του αρώματος, τροφοδοτώντας τον αισθησιασμό και τη γοητεία του με μια ζεστή ξυλώδη βάση, ενισχυμένη από Σανταλόξυλο, απαλό Κασμίρ και Βέτιβερ Αϊτής.

Η παθιασμένη και εκλεπτυσμένη φύση εκφράζεται μέσα από ένα επίμονο  δάσος που συνδυάζει την κομψότητα των ζωντανών ξύλων με τον αισθησιασμό του βάλσαμου Tolu, την τρυφερότητα του Μόσχου και τη ζεστασιά από Κεχριμπάρι δημιουργώντας έναν συναρπαστικό συνδυασμό λεπτότητας και έντασης.

Λεπτομέρειες προϊόντος
2.131.10

Χαρακτηριστικά

Πιστοποίηση
Leaping Bunny
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σχετικά προϊόντα
Helan
13,90 €
«Ένα εκλεπτυσμένο μπουκέτο, χωρίς υπερβολές, που προσφέρει μια ευχάριστη και αρμονική οσφρητική διαδρομή» Βανίλια, Chypre, Μόσχος. Βανίλια, Βασιλικός, Γλυκάνισος, Σανταλόξυλο, Κασμίρ, Tolu, Κεχριμπάρι.
Helan
35,90 €
"Ένα ιδιαίτερα δομημένο άρωμα που απελευθερώνει μια αίσθηση πληθωρικής ζωτικότητας" Πικάντικη Βανίλια, Φουζέρ. Βανίλια, τσάι Oolong, Κάρδαμο, Τζίντζερ, Λευκός Μόσχος.
Helan
35,90 €
Το G-OUD είναι ένα άρωμα όπου η γκουρμέ νότα της Καραμέλας και του Καφέ, που αναμένεται από ένα λουλουδένιο ντεμπούτο, σας οδηγεί σε μια αυθεντική καθηλωτική επανερμηνεία». Μυστηριώδες και αισθησιακό. Gourmand Oud,...

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος