Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

HELAN TONKA & PEPE ROSA EAU DE PARFUM 50ml

Κωδικός:
2.131.0
Μάρκα:

"Το άρωμα της καλής διάθεσης"

Πικάντικο, Λευκό Ξύλο, Ιδιαίτερο, Μόσχος.

Ροζ Πιπέρι, Βανίλια, Γιασεμί, Τριαντάφυλλο, Τόνκα.

35,90 €
Άμεσα διαθέσιμο - Απόθεμα 1
Πιστοποίηση
Περιγραφή

Το άνοιγμα απελευθερώνει έντονες, αρωματικές νότες κορυφής από Ροζ Πιπέρι Μαδαγασκάρης σε συμφωνία με το λαμπερό, ζωντανό Πράσινο Πιπέρι, ενώ η απόλυτη γοητεία της Βανίλιας δίνει ένα αισθησιακό, ελαφρώς πουδρένιο άρωμα.

Η καρδιά μαγεύει με τον θηλυκό πυρήνα της από πέταλα Γιασεμιού και τις λεπτές νύξεις του Κρίνου της κοιλάδας. Στη συνέχεια, αυτό εξαπλώνεται σε μια τέλεια ισορροπία από ζεστό Ξύλο και απαλό Κασμίρ με τον κορμό Τριαντάφυλλου που κάνει αυτό το άρωμα σαγηνευτικό και έντονο.

Η νότα βάσης χαρακτηρίζεται από σπόρους Tonka από τη Βενεζουέλα και ένα ίχνος από Fenugreek για να περικλείει με αγάπη τα πάντα σε μια βάση εκλεπτυσμένων μόσχων.

Λεπτομέρειες προϊόντος
2.131.0

Χαρακτηριστικά

Πιστοποίηση
Leaping Bunny
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σχετικά προϊόντα
Helan
35,90 €
"Ένα πρωτότυπο μπουκέτο, πολύ θηλυκό, γοητευτικό και εκλεπτυσμένο" Εσπεριδοειδή, Πούδρα, Άνθη, Chypre, Μόσχος Λεμόνι Σικελίας, Λευκό Γκρέιπφρουτ, Άγρια Βιολέτα, Τριγωνέλλα, Τόνκα.
Helan
21,90 €
Μεθυστικές, υπέροχα γλυκές νότες κορυφής Σοκολάτας, Καραμέλας και Βανίλιας. Τα αρωματισμένα στικ μας βοηθούν να δώσουμε στο σπίτι μας χαρακτήρα μέσα από ένα ξεχωριστά προσωπικό άρωμα. Το ευχάριστο μπουκέτο γεμίζει...
Helan
35,90 €
"Oriental Gourmet, γεμάτο ενέργεια και γοητεία, βαθιά αισθησιακό αλλά και απόλυτα ισορροπημένο στις αντιθέσεις του" Αρωματικό, Πικάντικο, Ανατολίτικο. Γλυκάνισος, Βανίλια, Γλυκόριζα, Καφές, Άνθη Πορτοκαλιάς,...

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος