Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

HELAN G-OUD EAU DE PARFUM 50ml

Κωδικός:
2.131.7
Μάρκα:

Το G-OUD είναι ένα άρωμα όπου η γκουρμέ νότα της Καραμέλας και του Καφέ, που αναμένεται από ένα λουλουδένιο ντεμπούτο, σας οδηγεί σε μια αυθεντική καθηλωτική επανερμηνεία».

Μυστηριώδες και αισθησιακό.

Gourmand Oud, Intense Amber

Ινδικό Γαρύφαλλο, Καφές, Ξύλο Ούτι, Βανίλια.

35,90 €
Άμεσα διαθέσιμο - Απόθεμα 1
Πιστοποίηση
Περιγραφή

Το ντεμπούτο είναι μια ταραχή από λουλουδένιες νότες όπου η αυθεντική συμφωνία του ντελικάτου Ινδικού Γαρύφαλλου συνδυάζεται καλά με ελαφρώς Πικάντικες νότες που περιβάλλονται από ένα μείγμα Καφέ "όχι όπως συνήθως τον φανταζόμαστε", μαύρο, δυνατό.

Αλλά μάλλον ένας καφές με τον «τρόπο» της Μέσης Ανατολής, αλεσμένος, πολύ φίνος, αφήνεται να εμποτιστεί με λεπτότητα και γλυκύτητα, περιμένοντας υπομονετικά να καθίσει στον πάτο και να διαχέει το διακριτικό και μετρημένο άρωμά του στον αέρα: όλα αυτά, λοιπόν, χαρακτηρίζονται από την παρουσία γλυκών καραμελοποιημένων αρωμάτων.

Οι νότες καρδιάς εμποτίζουν με μια πιο λεπτή συμφωνία ξύλου Ούτι, που γίνεται πιο «απαλή και λεπτή από την παρουσία των γλυκών νότων της Βανίλιας.

Η ευγενής βάση επεκτείνεται με νότες Κεχριμπαριού και Λευκό Μόσχο, για να ξεχωρίσει παραπάνω η πρωτοτυπία αυτού του υπέροχου αρώματος.

Λεπτομέρειες προϊόντος
2.131.7

Χαρακτηριστικά

Πιστοποίηση
Leaping Bunny
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σχετικά προϊόντα
Helan
35,90 €
«Ένα εκλεπτυσμένο μπουκέτο, χωρίς υπερβολές, που προσφέρει μια ευχάριστη και αρμονική οσφρητική διαδρομή» Βανίλια, Chypre, Μόσχος. Βανίλια, Βασιλικός, Γλυκάνισος, Σανταλόξυλο, Κασμίρ, Tolu, Κεχριμπάρι.
Helan
35,90 €
«W-OUD, βαθύ, δυνατό, αθάνατο και ...απόλυτο, σε αιχμαλωτίζει, σε τυλίγει σα τον ατμό ενός βελούδινου καπνού, σαν το δυνατό μαύρο ενός αρχαίου μελανιού» Μυστηριώδες και αισθησιακό Πικάντικο, Ξυλώδες. Λιβάνι,...
Helan
41,90 €
"Ένα πλήρες μπουκέτο, που δίνει έναν έντονο αρρενωπό χαρακτήρα και αποκαλύπτει ένα αλάνθαστο άρωμα" Εσπεριδοειδές, Πικάντικο, Ξυλώδες. Άνθη πορτοκαλιάς, Βέτιβερ Αϊτής, Μιμόζα, Πατσουλί, Βελανιδιά.
Helan
21,90 €
«Ανατολή και Δύση, χρώματα και γεύσεις, αρώματα αισθήσεων, όλα μοιράζονται σε αυτό το αναβράζον άρωμα» Τα αρωματισμένα στικ μας βοηθούν να δώσουμε στο σπίτι μας χαρακτήρα μέσα από ένα ξεχωριστά προσωπικό άρωμα. Το...

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος