Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

HELAN FIOR DI TALCO EAU DE PARFUM 50ml

Κωδικός:
2.131.8
Μάρκα:

"Ένα πρωτότυπο μπουκέτο, πολύ θηλυκό, γοητευτικό και εκλεπτυσμένο"

Εσπεριδοειδή, Πούδρα, Άνθη, Chypre, Μόσχος

Λεμόνι Σικελίας, Λευκό Γκρέιπφρουτ, Άγρια Βιολέτα, Τριγωνέλλα, Τόνκα.

35,90 €
Άμεσα διαθέσιμο - Απόθεμα 1
Πιστοποίηση
Περιγραφή

Το ντεμπούτο αναπτύσσεται σε πρωτότυπες αποχρώσεις Εσπεριδοειδών, που ποτέ δεν κυριαρχούν και σε αρμονία με την αρωματική αρχιτεκτονική Talcata-Chypre: αιθέρια έλαια λεμονιού Σικελίας, Περγαμόντο Καλαβρίας και Λευκό Γκρέιπφρουτ, που εκφράζουν ένα άρωμα με νεανικό και αστραφτερό χαρακτήρα.

Η καρδιά, εμπλουτισμένη από τις βελούδινες και περιβάλλουσες νότες της Βανίλιας, επεκτείνεται με μια απαλή βαθμιαία σαν λουλουδάτο χάδι: από την έντονη και πράσινη έκφραση των φύλλων του Γερανιού, περνά στο γλυκό και λεπτό άρωμα των πετάλων της Άγριας Βιολέτας, μέχρι τη ζωηρή ένταση των Ανθών Πορτοκαλιάς.

Το επίμονο φινίρισμα του αρώματος ορίζεται ιδανικά από το κλασικό θέμα των αρωμάτων Ταλκ και τις υποβόσκουσες νότες τους, αλλά με μια έντονα αναδυόμενη εξέλιξη Chypre-musky, το αποτέλεσμα του κλασικισμού από Τριγωνέλλα και Tonka Bean που ενημερώνεται από τις πιο πρόσφατες εξατομικευμένες νότες Μόσχου. .

Λεπτομέρειες προϊόντος
2.131.8

Χαρακτηριστικά

Πιστοποίηση
Leaping Bunny
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σχετικά προϊόντα
Helan
12,60 €
Ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες, χωρίς αλουμίνιο. Αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα με νότες Εσπεριδοειδών, Ταλκ, Λουλουδιών, Μόσχου, Λευκού Γκρέιπφρουτ, Άγριας βιολέτας. Στοχεύει στην πρόληψη του σχηματισμού δυσάρεστων...
Helan
20,90 €
"Λεπτό και εκλεπτυσμένο" Τα αρωματισμένα στικ μας βοηθούν να δώσουμε στο σπίτι μας χαρακτήρα μέσα από ένα ξεχωριστά προσωπικό άρωμα. Το ευχάριστο μπουκέτο γεμίζει τον αέρα γύρω μας διαπερνώντας το σπίτι με μια...

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος