Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Εταιρειες που συνεργαζομαστε

 • 7thHeaven

  Για πάνω από 30 χρόνια ενάντια σε δοκιμές σε ζώα, η εταιρεία παράγει μάσκες για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα στο φιλικό προς το περιβάλλον εργοστάσιό τους στην Ουαλία.

  Πιστοποιημένη με Leaping Bunny

  Άλλες πιστοποιήσεις: Peta, Vegetarian Society.

 • Alba Botanica

  ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ

  - τα φυτικά προϊόντα ευθυγραμμίζονται με την αγάπη μας για τον φυσικό κόσμο, γι' αυτό τα προϊόντα μας είναι 100% vegan και περιέχουν βοτανικά συστατικά

  - στη μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος όποτε μπορούμε, γι' αυτό χρησιμοποιούμε ανακυκλωμένα υλικά συσκευασίας όποτε είναι δυνατόν, ενθαρρύνουμε την ανακύκλωση

  - στο να κρατάμε κοντά τους φίλους μας, συμπεριλαμβανομένων των χνουδωτών. Γι' αυτό δεν δοκιμάζουμε ποτέ τα προϊόντα μας, ή οποιοδήποτε από τα συστατικά τους, σε ζώα

  - τα προϊόντα μας πρέπει να είναι όμορφα για εσάς και τον κόσμο στον οποίο ζούμε

  ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ

  - χωρίς βία

  Πιστεύουμε στην ηθική μεταχείριση όλων των ζωντανών όντων. Ως ιδρυτικό μέλος του Προγράμματος Leaping Bunny, ούτε τα προϊόντα μας, ούτε τα συστατικά τους, δοκιμάζονται σε ζώα.

  - φυτικής βάσης

  Τα προϊόντα μας είναι φτιαγμένα με 100% χορτοφαγικά συστατικά. Ποτέ δεν χρησιμοποιούμε συστατικά που περιέχουν κρέας, υποπροϊόντα θανάτωσης ζώων ή ζωικά συστατικά.

  - φιλικά προς τους υφάλους

  Όλα τα ορυκτά αντηλιακά μας είναι απαλλαγμένα από οξυβενζόνη και οκτινοξάτη.

  - ανακυκλώσιμα υλικά

  Πιστεύουμε στη μείωση, την επαναχρησιμοποίηση και την ανακύκλωση. Συσκευάζουμε τα προϊόντα μας συνετά και απλά και χρησιμοποιούμε υλικά μετά την κατανάλωση όποτε είναι δυνατόν. Σας ενθαρρύνουμε να ανακυκλώσετε και τις συσκευασίες μας!

  - βιοδιασπώμενα

  Όλα τα αντηλιακά είναι βιοδιασπώμενα, που σημαίνει ότι οι φόρμουλες έχουν δοκιμαστεί σύμφωνα με τα βιομηχανικά πρότυπα και έχουν αποδειχθεί ότι διασπώνται στη φύση για να ελαχιστοποιήσουν την επίδρασή τους στη Γη.

  - χωρίς τεχνητά χρώματα

  Πιστεύουμε ότι τα προϊόντα μας πρέπει να περιλαμβάνουν μόνο συστατικά που τα κάνουν να λειτουργούν καλύτερα, γι' αυτό αποφεύγουμε την περιττή χρήση όλων των τεχνητών χρωστικών παραγόντων.

 • Forrest & Love

  " Κάθε κομμάτι Forrest & Love είναι χειροποίητο χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνικές, τυλιγμένο σε πολύ μινιμαλιστική συσκευασία και προσφέρει οφέλη Αγιουρβέδα και ζωτικότητας.

  Σε έναν κόσμο γεμάτο με παραγωγή μαζικής ροής και υπερκαταναλωτισμό, οι ιστορίες τεχνητών του χειροποίητου μάς κρατούν ενωμένους. Τα προϊόντα είναι φτιαγμένα από τη φύση. Εργαζόμαστε με πόρους που είναι ανακυκλώσιμοι και βιώσιμοι. Πιστεύουμε ότι σε ό,τι δίνουμε σημασία, "μεγαλώνει". Και έτσι θέλουμε να έχουμε αντίκτυπο. Διασφαλίζουμε ότι οι διαδικασίες παραγωγής μας εξοικονομούν υψηλούς πόρους, βιώσιμες και το πιο σημαντικό, ηθικά δίκαιες. Μαζί θέλουμε να επαναπροσδιορίσουμε τη μόδα και τον τρόπο ζωής. Με το Forrest & Love, επιλέγετε τις χειροτεχνίες αντί της μαζικής παραγωγής, την παράδοση έναντι της τάσης και τη βιωσιμότητα έναντι της γρήγορης μόδας. "

  " Μας αρέσει να δημιουργούμε μαγεία με τα χέρια μας. Η αποστολή μας είναι να συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε καθημερινά προϊόντα που μπορούν να μετατραπούν σε κάτι ξεχωριστό χωρίς να θυσιάσουμε τη λειτουργικότητά τους. Μέσα στο πλαίσιο της δεξιοτεχνίας, των παραδοσιακών αξιών και των φυσικών υλικών, το σχεδιαστικό μας ήθος είναι να κάνουμε τα πράγματα να ξεχωρίζουν και να κάνουν όλους να γυρνάνε να τα θαυμάσουν!

  Όλα ξεκίνησαν με ένα δώρο.

  Η μητέρα της Shamika της χάρισε μια χάλκινη κανάτα ενώ ήταν στο ταξίδι της στην Ινδία. Επιστρέφοντας στη Γερμανία, έδειξε αυτό το χειροποίητο έργο τέχνης στους φίλους, τους συναδέλφους της και στη συνέχεια ευτυχώς και στον Rohit. Αν γνωρίζετε τον Rohit, θα ξέρετε ότι βρίσκει επιχειρηματικές ευκαιρίες σχεδόν σε οτιδήποτε – είναι κάπως φορτωμένος με νέες ιδέες. Σύντομα το πρώτο τους concept και τα πρωτότυπα ήταν έτοιμα. Αυτά παρουσιάστηκαν στην επόμενη εμπορική έκθεση στο Μόναχο.

  Οι Rohit & Shamika έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν το τεράστιο ενδιαφέρον για ένα απλό προϊόν που γνώριζαν από την παιδική τους ηλικία. Και οι δύο έχουν μεγαλώσει πίνοντας νερό χαλκού και γνωρίζουν τα μαγικά του οφέλη μέσα και έξω!

  Μέσα σε λίγες εβδομάδες βρέθηκαν στην Ινδία όπου πέρασαν ένα μήνα δημιουργώντας τη δική τους βάση παραγωγής με μια οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής χαλκού στη Βόρεια Ινδία. Καθ' όλη τη διάρκεια της πρώτης τους παραγωγής, παρέμειναν στην Ινδία και γνώρισαν από πρώτο χέρι τις διαδικασίες παραγωγής. Αυτό τους βοήθησε επίσης να διατηρήσουν υπό έλεγχο την υψηλή ποιότητα και τις δίκαιες συνθήκες εργασίας. Οι τεχνίτες που προσέλαβε η Forrest & Love είναι μάστορες της χειροτεχνίας τους. Με τα χρόνια, έχει δημιουργηθεί μια αξιόπιστη συνεργασία με τους τεχνίτες. που επιτρέπει στη Forrest & Love να ανοίξει φτερά ακόμα ευρύτερα.

 • Helan

  Το όνομα είναι ακρωνύμιο από τις λέξεις ΗΛΙΟΣ (Ήλιος) και ANIMUS (ψυχή, πνεύμα).

  Έτσι, ηλιόλουστη ψυχή, για να σημαίνει ότι το πνεύμα της εταιρείας πρέπει να είναι καθαρό, ζεστό και γεμάτο ενέργεια όπως ο ήλιος, πηγή όλης της ζωής.

  Όλες οι σειρές έχουν ισχυρές ρίζες στη σταθερή πίστη της βοτανικής δραστηριότητας που εκφράζεται σε ποιοτικά, ενεργά συστατικά.

  Η αποστολή της εταιρείας ήταν πάντα, από την αρχή, να διαμορφώνει και να παράγει καλλυντικά σχεδιασμένα και υλοποιημένα σε αρμονία με τη φυσιολογία και τη φύση του δέρματος καθώς και με το περιβάλλον και τον κόσμο των ζώων.

  Κάθε προϊόν γεννιέται με τη φροντίδα που αφιερώνει η μητέρα στα παιδιά της και την απόλυτη πεποίθηση για την αποτελεσματικότητα της υψηλής ποιότητας των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται.

  Δίνουμε προτεραιότητα στις πρώτες ύλες που προέρχονται από την περιοχή της Μεσογείου, ωστόσο μερικές φορές επιλέγουμε φυτά που προέρχονται από διαφορετικές κλιματολογικές περιοχές, καθώς τα ιδιαίτερα ενεργά συστατικά τους είναι καλλυντικά ενδιαφέροντα. Σε αυτές τις περιπτώσεις τηρούμε ένα αυστηρό COSM-ETHIC PROJECT.

  Τα προϊόντα σχεδιάστηκαν, δημιουργούνται και συσκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ιταλία για να διασφαλιστεί η κατάλληλη φροντίδα όλων των εργαζομένων της εταιρείας, κάτι που είναι αδύνατο να επαληθευτεί για προϊόντα που κατασκευάζονται σε άλλες χώρες.

  Από το 1976, η HELAN συνεργαζόταν πάντα με τις ιταλικές ενώσεις για τα δικαιώματα των ζώων (LEAL, LAV, PETA) και πάντα υποστήριζε τη φιλοσοφία των δοκιμών χωρίς ζώα. Έχοντας δείξει σεβασμό σε αυτά τα πρότυπα και έχοντας περάσει επιτυχώς τις αξιολογήσεις ICEA, η HELAN απέκτησε το πιστοποιητικό n °002 ως περαιτέρω αναγνώριση της δέσμευσής της για διαφάνεια έναντι της αγοράς.

  Το λογότυπο HELAN VEGAN υποδεικνύει εκείνα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούν πρώτη ύλη που δεν προέρχεται από τον κόσμο των ζώων και δεν ισχύει για εκείνα τα προϊόντα που χρησιμοποιούν περιορισμένη επιλογή συστατικών που συνδέονται με τη μελισσοκομία (βασιλικός πολτός, πρόπολη, μέλι, κερί…) τα οποία δεν είναι συμβατά με έναν βίγκαν τρόπο ζωής.

  Εγγεγραμμένη στο πρόγραμμα CLEAN ENERGY που πιστοποιεί ότι η HELAN σέβεται το περιβάλλον, γιατί κάθε Kwh ηλεκτρικής ενέργειας που χρησιμοποιεί η εταιρεία παράγεται από ανανεώσιμες πηγές χωρίς τη χρήση ορυκτών καυσίμων. Αυτό επαληθεύεται από τον διεθνή οργανισμό DNV.

  Για την κύρια συσκευασία προσδιόρισαν δύο τύπους φιαλών και ετικετών:

  σε πλαστικό βιολογικής βάσης, το οποίο προέρχεται από τα απόβλητα των καλλιεργειών ζαχαροκάλαμου. Η διεργασία του έχει χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο καθώς προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές, επομένως δεν είναι πετροχημικής προέλευσης, και ανακυκλώνει ένα απόβλητο που διαφορετικά θα έπρεπε να απορριφθεί.

  στο RPET, το οποίο προέρχεται από ανακυκλωμένα πλαστικά απόβλητα μετά την κατανάλωση. Σε αυτές τις περιπτώσεις συνδυάζονται και με ετικέτα κατασκευασμένη με ένα καινοτόμο υλικό που βοηθά στην ανάκτηση του PET αυξάνοντας την ποιότητα της ανακύκλωσης.

  Για τη δευτερεύουσα συσκευασία (κουτιά, διαφημιστικό υλικό και περιτύλιγμα) η Helan επέλεξε πιστοποιημένο χαρτί και χαρτόνι προερχόμενο από δάση που συγκομίστηκαν με υπεύθυνο τρόπο.

 • Hemp Seed

  Η Hemp Seed body care είναι μια επωνυμία με φυσικά προϊόντα προσωπικής φροντίδας με βάση το λάδι σπόρων Κάνναβης, στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας. Οι εγκαταστάσεις της αποτελούν απόδειξη της δέσμευσης που ανέλαβε η εταιρεία για τη βιωσιμότητα του πλανήτη μας. Όλες οι πτυχές της οργάνωσής τους αντικατοπτρίζουν φιλικές προς το περιβάλλον αξίες, από τη χρήση ανακυκλώσιμων συσκευασιών και φύτευσης δέντρων για το μέλλον, έως την εγκατάσταση τόσο ηλιακών συλλεκτών όσο και σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, η εταιρεία έχει δεσμευτεί να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα.

  Όλα τα προϊόντα είναι vegan και χωρίς parabens, θειικά, τεχνητές χρωστικές, SD αλκοόλες, προπυλενογλυκόλη και άλλα επιβλαβή συστατικά.

  Όλες οι συσκευασίες είναι ανακυκλώσιμες.

  Η εταιρεία ξεκίνησε επίσης το Get Together Foundation. Ένα ποσοστό όλων των αγορών δωρίζεται στο Get Together Foundation, ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό αφιερωμένο στο να φέρει τους ανθρώπους μαζί για την καταπολέμηση των αστέγων στην ευρύτερη περιοχή του Λος Άντζελες.

  Γιατί λάδι σπόρων κάνναβης;

  Γνωστό ως ένα από τα πιο ισχυρά λάδια στη γη, το έλαιο σπόρου κάνναβης έχει υψηλά επίπεδα ωμέγα 3 και 6 απαραίτητα λιπαρά οξέα (EFAs). Το Hemp Seed Oil περιέχει το υψηλότερο επίπεδο EFA από όλα τα φυσικά έλαια. Αυτό παρέχει θρεπτική προστασία στο δέρμα, ενώ η υψηλή περιεκτικότητα σε υγρασία βοηθά στην επιδιόρθωση και την απαλότητα των κατεστραμμένων κυττάρων του δέρματος. Η κάνναβη είναι επίσης μια βιώσιμη καλλιέργεια. Μπορεί να αναπτυχθεί σε ποικίλα κλίματα και τύπους εδάφους, οι καλλιέργειες μεγαλώνουν η μία κοντά στην άλλη έτσι καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο και το φυτό κάνναβης μεγαλώνει χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων, ζιζανιοκτόνων, μυκητοκτόνων και ευδοκιμεί σε λιγότερο νερό από τις περισσότερες καλλιέργειες, καθιστώντας το τον καλύτερο φίλο του περιβάλλοντος και έναν φυσικό τρόπο καθαρισμού της ρύπανσης του εδάφους.

 • Koolooki

  Απαλή & Φυσική φροντίδα για τον αγαπημένο σου φίλο

  * ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

  * ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ

  * ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ

  * ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 • Piteraq

  Ένα φρέσκο ​​αεράκι ομορφιάς, που προέρχεται απευθείας από αμόλυντα μέρη της γης, φέρνοντας μαζί του κλεμμένα μυστικά για μοναδική γοητεία.

  Αφυπνήστε τρυφερά το δέρμα σας και κάντε το να λάμψει. Piteraq. Μια νέα σειρά φυσικού μακιγιάζ που αιχμαλωτίζει τη δύναμη της φύσης.

  Φυσικά προϊόντα που φροντίζουν το δέρμα σας, ενισχύοντας κάθε λεπτομέρεια. Επειδή η φύση γνωρίζει όλες τις απαντήσεις για την ομορφιά.

  100% σεβασμός

  Τα προϊόντα επιλέγονται με το υψηλότερο ποσοστό φυσικών συστατικών, περισσότερο από 98%, έτσι ώστε η επωνυμία να μπορεί να εγγυηθεί σεβασμό στη φύση.

  Όπως επιθυμεί η φύση

  Όχι σε parabens, αιθέρες γλυκόλης, σιλικόνη, PEG, και νανοσωματίδια. Ναι σε φυσικά αρώματα, ορυκτά, αιθέρια έλαια και βιταμίνες. Επειδή η φύση δεν χρειάζεται πρόσθετα.

  Για όλους

  Η Piteraq σκέφτεται το μέλλον και τα πλάσματα γύρω μας, οπότε τα προϊόντα δεν δοκιμάζονται σε ζώα και είναι πιστοποιημένα Vegan OK. Έχει μειώσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις με βιώσιμες και ανακυκλώσιμες συσκευασίες και δεσμεύεται να αυξήσει το ποσοστό των προϊόντων που προέρχονται από ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΥΣΙΚΕΣ πηγές.

  Η εταιρεία είναι Ιταλική, και Piteraq είναι ένας ψυχρός καταβατικός άνεμος που προέρχεται από τους πάγους της Γροιλανδίας και σαρώνει την ανατολική ακτή. Η λέξη "piteraq" σημαίνει "αυτό που σας επιτίθεται" στην τοπική γλώσσα.

  * Κανένα προϊόν δεν περιέχει φοινικέλαιο. 

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος