Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του και να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση πώλησης των προϊόντων για οποιονδήποτε λόγο.

Ακύρωση

Εάν έχετε πραγματοποιήσει μια παραγγελία η οποία δεν έχει φτάσει σε στάδιο αποστολής και θα θέλατε να την ακυρώσετε, παρακαλώ καλέστε μας το συντομότερο στο 211 1179804 στις ώρες λειτουργίας, για να το διευθετήσουμε. Σε περίπτωση ημέρας που η επιχείρηση είναι κλειστή, παρακαλώ όπως ενημερώσετε άμεσα με email στο info@noharmcharm.gr.

Στην περίπτωση που η παραγγελία είναι ήδη στον μεταφορέα, η εταιρεία δεν υποχρεούται να επιστρέψει στον πελάτη, το ποσό που αναλογεί στην αμοιβή της εταιρείας μεταφορών. Εάν έχει επιλεχθεί αντικαταβολή σαν τρόπος πληρωμής και ο πελάτης δεν παραλάβει το δέμα είναι υποχρεωμένος να καταθέσει ποσό αξίας 7€ σε έναν από τους λογαριασμούς μας το οποίο αντιστοιχεί σε έξοδα μεταφοράς και συσκευασίας τα οποία έχει χρεωθεί η επιχείρηση.

Επιστροφές

Εφόσον έχετε παραλάβει μια παραγγελία και επιθυμείτε να κάνετε επιστροφή παρακαλώ σημειώστε ότι:

  • Τα προϊόντα δε θα πρέπει να έχουν ανοιχτεί ή χρησιμοποιηθεί.
  • Σε περίπτωση που παραλάβατε κάποιο προϊόν και είναι ελαττωματικό ή έχει καταστραφεί, θα παρακαλούσαμε να μας στείλετε φωτογραφίες με την παραλαβή του στο info@noharmcharm.gr ή να μας καλέσετε στο 211 1179804.
  • Το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη. Στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν το κατάστημα.
  • Το αίτημα επιστροφής μπορεί να γίνει δεκτό εφόσον υποβληθεί μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος.
  • Επιστροφές και αλλαγές σε αποσμητικά και κάποια είδη μακιγιάζ δεν γίνονται δεκτές για λόγους υγιεινής.

Έχουμε προσπαθήσει να περιγράψουμε όσο το δυνατόν πιο λεπτομερώς τα προϊόντα στην ιστοσελίδα μας , για να είστε σίγουροι για τις επιλογές σας. Ωστόσο από κοντά, κάποια προϊόντα μακιγιάζ μπορεί να διαφέρουν λίγο χρωματικά από την οθόνη. Σε κάθε περίπτωση καλέστε μας για να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση.

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος