Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

HELAN BIANCO D' AMBRA EAU DE PARFUM 50ml

Κωδικός:
2.131.5
Μάρκα:

"Ένα άρωμα που δύσκολα ξεχνιέται, για όσους προτιμούν τις μυστικιστικές ατμόσφαιρες"

Κεχριμπάρι, Πικάντικη Πούδρα.

Κεχριμπάρι, Καρυδιά, Ίρις, Βελανιδιά.

35,90 €
Άμεσα διαθέσιμο - Απόθεμα 1
Πιστοποίηση
Περιγραφή

Φτιαγμένο για όσους προτιμούν τις μυστικιστικές ατμόσφαιρες, αυτή η σκιά από Κεχριμπάρι συνδυάζει το βασικό συστατικό με πικάντικους, αισθησιακούς και μυστηριώδεις αλλά ταυτόχρονα καθοριστικούς τόνους για να ενωθούν σε μια βάση από Ταλκ και νότες Μόσχου. Το άρωμα jus είναι δύσκολο να ξεχαστεί, το Κεχριμπάρι αναδύεται έντονα!

Eau de parfum με απλή σύνθεση, σχεδόν μονοθεματική, αλλά με σύνθετη και πολύπλευρη εξέλιξη, που χάρη στην επιδέξια επεξεργασία, δείχνει όλες τις εξαιρετικές σταθεροποιητικές του ικανότητες στα πιο πτητικά αποσπάσματα της σύνθεσης: στολισμένη από τη μετρημένη παρουσία πικάντικης νότας Καρυδιάς, τονίζει τη συμφωνία της Ίριδας που τοποθετείται στην καρδιά, ζεσταίνει μια βάση από Βρύα Βελανιδιάς.

Μια μικρή συλλογή από Κεχριμπάρι, ικανή να παρουσιαστεί στη μύτη με διαφορετικό τρόπο καθώς περνά από τα τρία συνηθισμένα στάδια της εξέλιξής του.

Λεπτομέρειες προϊόντος
2.131.5

Χαρακτηριστικά

Πιστοποίηση
Leaping Bunny
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σχετικά προϊόντα
Helan
12,60 €
Ειδικά σχεδιασμένο για ιδιαίτερα ευαίσθητες επιδερμίδες, χωρίς αλουμίνιο και οινόπνευμα.  Με αισθησιακό άρωμα Κεχριμπάρι, Πικάντικη Πούδρα. Καρυδιά, Ίρις, Βελανιδιά. Δεν ερεθίζει και προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα...
Helan
35,90 €
"Ένα πρωτότυπο μπουκέτο, πολύ θηλυκό, γοητευτικό και εκλεπτυσμένο" Εσπεριδοειδή, Πούδρα, Άνθη, Chypre, Μόσχος Λεμόνι Σικελίας, Λευκό Γκρέιπφρουτ, Άγρια Βιολέτα, Τριγωνέλλα, Τόνκα.
Helan
21,90 €
"Έντονο και ενεργητικό, αυτό το άρωμα ξεχειλίζει από θετική ζωτικότητα" Τα αρωματισμένα στικ μας βοηθούν να δώσουμε στο σπίτι μας χαρακτήρα μέσα από ένα ξεχωριστά προσωπικό άρωμα. Το ευχάριστο μπουκέτο γεμίζει τον...

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος