Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

PITERAQ ΣΚΙΑ ΜΑΤΙΩΝ Ν0 ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ 2,5g

Κωδικός:
4.104.44
Μάρκα:

Όχι μια λευκή σκιά ματιών, αλλά η απόλυτα λευκή σκιά ματιών!

Με βελούδινη ματ υφή, η Prismatic Spring Pure 0 ° είναι το τέλειο ουδέτερο λευκό με υψηλό κορεσμό χρωστικής. Μια σκιά ματιών κατάλληλη για όλες τις επιδερμίδες, η οποία δεν χάνει την απόδοσή της ακόμη και στις πιο ανοιχτόχρωμες.

Με βιολογικά έλαια Καλεντουλας, Argan και Baobab.

7,50 €
Άμεσα διαθέσιμο
Πιστοποίηση
Περιγραφή

Οι Prismatic Spring Eyeshadows έχουν υψηλή χρωματική απόδοση και μεταξένια, βελούδινη υφή. Εύκολη εφαρμογή, η φόρμουλα εγγυάται ισχυρή απόδοση και ομοιογένεια στο δέρμα, μακράς διαρκείας. Το ματ φινίρισμα έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί λεπτές αποχρώσεις. Διαυγές και εύκολη στη χρήση, δίνει ένα χαλαρό και κομψό αποτέλεσμα. Ιδανική για να ταιριάζει με άλλα χρώματα, ειδικά με κάποιο σατινέ ή λαμπιρίζον. 

Φυσικά συστατικά για ευαίσθητα μάτια.

Η φόρμουλα, εμπλουτισμένη με φυτικά συστατικά, δίνει δερμοπροστατευτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Λάδι Argan και βούτυρο Karite, πλούσια σε φυσικά αντιοξειδωτικά, ενυδατώνουν και προστατεύουν το βλέφαρο από περιβαλλοντικούς παράγοντες και την υπεριώδη ακτινοβολία. Το αγνότερο και λεπτό έλαιο Baobab έχει θρεπτικές, ελαστικές και μαλακτικές ιδιότητες, κάνοντας τις σκιές ματιών μακράς διαρκείας και άνετες στο βλέφαρο.

Χρήση: Οι βελούδινες σκιές ματιών Prismatic Spring έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν να εναρμονίζονται μεταξύ τους. Ο πειραματισμός, το παιχνίδι, η διασκέδαση γίνονται επομένως οι λέξεις-κλειδιά των νέων χρωμάτων. Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στην εφαρμογή, σας συνιστούμε να τις εφαρμόσετε με τα δάχτυλά σας. Ανακαλύψτε τα χρώματα που τονίζουν καλύτερα την ομορφιά των ματιών σας, παίζοντας και πειραματιστείτε με τόνους και αποχρώσεις. Ο μόνος κανόνας: προσωπικό γούστο!

No parabens, glycol ethers, silicon;

No pegs, ftalati, edta;

No to mineral oil, parafin;

No volatile cyclomethones (D4, D5, D6);

No Alcohol;

No Gluten;

Λεπτομέρειες προϊόντος
4.104.44

Χαρακτηριστικά

Πιστοποίηση
Vegan ok
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σχετικά προϊόντα
Piteraq
7,50 €
Ψυχρό φουντουκί με ματ βελούδινη υφή, δημιουργώντας ένα μαγικό χρώμα! Το Milk Chocolate 56 ° S είναι ένα γκρίζο (μίξη μεταξύ γκρι και μπεζ) με βάση φουντουκί που εμφανίζεται και εξαφανίζεται ανάλογα με την εφαρμογή:...
Piteraq
6,50 €
Άδεια παλέτα, για να εξοικονομήσετε χώρο και να έχετε πάντα μαζί σας τα αγαπημένα σας ανταλλακτικά!  Πλήρως ανακυκλώσιμο χαρτόνι. Άνετο και ανθεκτικό μαγνητικό κλείσιμο. Διαφανές παράθυρο.
London Copyright
5,20 €
Μοναδική και εκπληκτική σειρά από ματ, σατέν και λαμπερές αποχρώσεις σκιές ματιών που εμπνέουν ένα πλήθος διακριτικών εμφανίσεων. Πανέμορφες μαλακές, βελούδινες, υψηλής απόδοσης χρωστικές που συνδυάζονται άψογα και...

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος