Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

PITERAQ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ ΣΚΙΩΝ INCANTATE AMORES

Κωδικός:
4.104.46
Μάρκα:

Μια παλέτα σκιών που δημιουργήθηκε για να γιορτάσει την Αγάπη με διαφορετική ματιά και μια δόση μαγείας!

Έξι μαγικά χρώματα για έξι ισχυρές προσωπικότητες.

Η Incantăte Amores είναι μια παλέτα κορυφαίων χρωμάτων, ιδανική για smokey look ή για δημιουργία παιχνιδιών φωτός στο κέντρο του βλεφάρου ή στα δύο πρώτα τρίτα του ματιού.

Περλέ όψη με κλασική βάση για αντίθεση, δημιουργώντας  μοναδικά χρώματα που τονίζονται όταν είναι σε άμεσο φως.

Περιορισμένη προσφορά:
26,18 € 34,90 €
Άμεσα διαθέσιμο
Πιστοποίηση
Περιγραφή

Κωδικός πρόσβασης: απολαύστε τον εαυτό σας!

Οι σκιές Prismatic Spring έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι σε θέση να εναρμονιστούν μεταξύ τους. Ο πειραματισμός, το παιχνίδι, η διασκέδαση γίνονται επομένως οι λέξεις-κλειδιά των νέων χρωμάτων. Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στην εφαρμογή, σας συνιστούμε εφαρμογή με τα δάχτυλά σας.

Ανακαλύψτε τα χρώματα που τονίζουν καλύτερα την ομορφιά των ματιών σας παίζοντας, και πειραματιστείτε με αποχρώσεις και τόνους. Ο μόνος κανόνας: προσωπικό γούστο!

* Incanto

Με την πρώτη ματιά είναι μια σκιά ματιών σε χρώμα πάγου, αλλά, μόλις εφαρμοστεί, αποκαλύπτει τη μαγεία της σε μια ταραχή από περλέ μοβ φούξια που ενισχύεται από κάθε μεμονωμένο φως. Στη συνέχεια, ανακαλύπτουμε ένα διχρωμικό πάγου και φούξια ροζ που χρησιμοποιείται με κάθε τρόπο: ως σημείο λάμψης, ως πρωταγωνιστικό χρώμα, και ως σκιά στο κέντρο του ματιού.

* Amŏr

Μια απλή και απαλή ροζ βάση με ζεστό τόνο που μετατρέπεται σε επιπλέον μεταλλική χάρη στη μαγεία της πλατινέ πέρλας. Όμορφο ως πρωταγωνιστικό χρώμα, χρησιμοποιήστε το επίσης για να φωτίσετε το βλέφαρο!

*Immortalis

Μια μαγεία από χρυσές και ασημένιες αντανακλάσεις, εξίσου κατανεμημένες, αναμιγνύεται με μια βάση άμμου, δημιουργώντας ένα χρώμα τόσο κομψό που δεν περνάει απαρατήρητο και δίνει απίστευτη φωτεινότητα στο μάτι. Η Immortalis είναι ένα αστέρι για όλο το βλέφαρο που θα κάνει τα μάτια σας φωτεινά και κομψά.

*Seductoria

Ξεχάστε το κλασικό smokey look με καφετί βάση! Η Seductoria είναι ένα χάλκινο με έντονο πορτοκαλί τόνο, έντονη προσωπικότητα και εξαιρετικά μεταλλικό. Ένα μαγικό και πιο μοντέρνο χρώμα που αναζωογονεί το κλασσικό smokey.

* Fides

Εξίσου κατανεμημένες χάλκινες και παλαιωμένες ροζ αντανακλάσεις δημιουργούν τη μαγεία ενός χρώματος που είναι δύσκολο να περιγράψουμε: όσο περισσότερο το σβήνετε, τόσο περισσότερο ενισχύετε το ζεστό ροζ συστατικό. Η Fides είναι σίγουρα ένα χρώμα του οποίου η μαγεία είναι επίσης τέλεια για smokey look ή για να φωτίζει τα πρώτα δύο τρίτα του βλεφάρου.

*Cor

Χάρη σε μια δόση μαγείας, μια μεσαία μωβ βάση είναι γεμάτη με ασημένιες πέρλες στην επιφάνεια. Παίξτε μαζί του αναμιγνύοντάς το: θα εμφανιστεί ένα χρώμα [σχεδόν] γκρι, που θα χρησιμοποιηθεί για smokey look. Πείραμα! Χρωματίστε το βλέφαρο με μαύρο μολύβι και μετά φωτίστε το με ... Cor!

No parabens, glycol ethers, silicone;

No to pegs, phthalates, edta;

No to mineral oil, paraffin;

No volatile cyclometicones (D4, D5, D6);

No Alcohol;

No Gluten;

Λεπτομέρειες προϊόντος
4.104.46

Χαρακτηριστικά

Πιστοποίηση
Vegan ok
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σχετικά προϊόντα
PITERAQ ΣΚΙΑ ΜΑΤΙΩΝ N31 ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ 2,5g PITERAQ ΣΚΙΑ ΜΑΤΙΩΝ N31 ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ 2,5g
Περιορισμένη προσφορά
Piteraq
5,63 € 7,50 €
Χρυσό φθινοπωρινού ηλιοβασιλέματος με χάλκινο τόνο. Με μέτρια ένταση φωτεινότητας, ώστε να μην πρωταγωνιστεί το χρυσό αλλά ούτε και να δίνει πολύ φωτεινά σημεία, το χρυσό δημιουργεί με το χάλκινο ένα ανακατεμένο και...
PITERAQ ΣΚΙΑ ΜΑΤΙΩΝ Ν28 ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ 2,5g PITERAQ ΣΚΙΑ ΜΑΤΙΩΝ Ν28 ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ 2,5g
Περιορισμένη προσφορά
Piteraq
5,63 € 7,50 €
Ροζ πούδρας, με πορτοκαλί τόνους. Ματ. Ένα καθαρό και πολύ διακριτικό χρώμα, ιδανικό για ομοιόμορφο βλέφαρο και δημιουργία απαλών αποχρώσεων. Με βιολογικά έλαια Καλεντουλας, Argan και Baobab.
PITERAQ ΜΟΛΥΒΙ ΜΑΤΙΩΝ AMUR 86N PITERAQ ΜΟΛΥΒΙ ΜΑΤΙΩΝ AMUR 86N
Περιορισμένη προσφορά
Piteraq
6,68 € 8,90 €
Το βαθύ, έντονο μαύρο χρώμα του αναμιγνύεται εύκολα, γλιστρά στο βλέφαρο για πολύ απλή εφαρμογή. Έντονο μαύρο υψηλής αντοχής. Τονίζει το βλέμμα με μία εφαρμογή. Υψηλή συγκέντρωση χρωστικών για απόλυτο μαύρο....
London Copyright
7,50 €
Πολυτελές, υψηλής χρωματικής απόδοσης, κρεμώδες ματ κραγιόν. Μακράς διαρκείας, με άρωμα βανίλιας. Καφέ απόχρωση τερακότας που γλιστρά αβίαστα για γοητευτικά χείλη όλη την ημέρα! Χωρίς Parabens.

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος