Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

PITERAQ ΣΚΙΑ ΜΑΤΙΩΝ Ν56 ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ 2,5g

Κωδικός:
4.104.39
Μάρκα:

Ψυχρό φουντουκί με ματ βελούδινη υφή, δημιουργώντας ένα μαγικό χρώμα! Το Milk Chocolate 56 ° S είναι ένα γκρίζο (μίξη μεταξύ γκρι και μπεζ) με βάση φουντουκί που εμφανίζεται και εξαφανίζεται ανάλογα με την εφαρμογή: όσο περισσότερο τονίζεται, τόσο περισσότερο εμφανίζεται ο γκριζωπός ψυχρός τόνος. Είναι το τέλειο χρώμα μετάβασης για όποιον δεν θέλει να χρησιμοποιήσει ένα ζεστό καφέ και αναζητά να σχεδιάσει σκιές με ψυχρά χρώματα.

Με βιολογικά έλαια Καλεντουλας, Argan και Baobab.

7,50 €
Άμεσα διαθέσιμο
Πιστοποίηση
Περιγραφή

Κωδικός: Ικανοποιήστε τον εαυτό σας!

Οι βελούδινες σκιές ματιών Prismatic Spring έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν να εναρμονίζονται μεταξύ τους. Ο πειραματισμός, το παιχνίδι, η διασκέδαση γίνονται επομένως οι λέξεις-κλειδιά των νέων χρωμάτων. Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στην εφαρμογή, σας συνιστούμε να τις εφαρμόσετε με τα δάχτυλά σας. Ανακαλύψτε τα χρώματα που τονίζουν καλύτερα την ομορφιά των ματιών σας, παίζοντας και πειραματιστείτε με τόνους και αποχρώσεις. Ο μόνος κανόνας: προσωπικό γούστο!

Φυσικά συστατικά για ευαίσθητα μάτια.

Η φόρμουλα, εμπλουτισμένη με φυτικά συστατικά, δίνει δερμοπροστατευτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Λάδι Argan και βούτυρο Karite, πλούσια σε φυσικά αντιοξειδωτικά, ενυδατώνουν και προστατεύουν το βλέφαρο από περιβαλλοντικούς παράγοντες και την υπεριώδη ακτινοβολία. Το αγνότερο και λεπτό έλαιο Baobab έχει θρεπτικές, ελαστικές και μαλακτικές ιδιότητες, κάνοντας τις σκιές ματιών μακράς διαρκείας και άνετες στο βλέφαρο.

Χρήση: Απαλές και κομψές αποχρώσεις.

Προετοιμάστε τα βλέφαρα για εφαρμογή μακιγιάζ χρησιμοποιώντας το Lençòis Eye Primer, δημιουργώντας μια βάση ομοιόμορφου και φωτεινού χρώματος. Επιλέξτε τρεις αποχρώσεις των σκιών ματιών: ανοιχτό, μεσαίο και σκούρο. Ανακατέψτε και απλώστε το ανοιχτότερο χρώμα από την εξωτερική γωνία και ακριβώς κάτω από το φρύδι για να φωτίσετε. Συνεχίζοντας, εφαρμόστε το ενδιάμεσο χρώμα στο βλέφαρο. Τέλος χρησιμοποιήστε πινέλο ανάμιξης για να εφαρμόσετε το πιο σκούρο χρώμα από την εξωτερική γωνία του ματιού προς τα μέσα κατά μήκος της πτυχής των ματιών και κοντά στις βλεφαρίδες.

Για smokey look

Εφαρμόστε σκούρο χρώμα στο κάτω βλέφαρο, μειώνοντας το χρώμα καθώς πλησιάζετε στην εσωτερική γωνία του ματιού. Δε χρειάζεται να είναι τέλειο το περίγραμμα! Χρησιμοποιήστε επίσης το μολύβι Amur για να ορίσετε τη γραμμή των βλεφαρίδων, αναμειγνύοντας για ακόμη πιο έντονο βλέμμα!

No parabens, glycol ethers, silicon;

No pegs, ftalati, edta;

No to mineral oil, parafin;

No volatile cyclomethones (D4, D5, D6);

No Alcohol;

No Gluten;

Λεπτομέρειες προϊόντος
4.104.39

Χαρακτηριστικά

Πιστοποίηση
Vegan ok
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σχετικά προϊόντα
Piteraq
34,90 €
Μια παλέτα σκιών που δημιουργήθηκε για να γιορτάσει την Αγάπη με διαφορετική ματιά και μια δόση μαγείας! Έξι μαγικά χρώματα για έξι ισχυρές προσωπικότητες. Η Incantăte Amores είναι μια παλέτα κορυφαίων χρωμάτων,...
Piteraq
6,50 €
Άδεια παλέτα, για να εξοικονομήσετε χώρο και να έχετε πάντα μαζί σας τα αγαπημένα σας ανταλλακτικά!  Πλήρως ανακυκλώσιμο χαρτόνι. Άνετο και ανθεκτικό μαγνητικό κλείσιμο. Διαφανές παράθυρο.
Piteraq
11,90 €
Nude ιριδίζον με χρυσούς τόνους. Απαλύνει και λειαίνει. Ενισχύει το κράτημα και το χρώμα των σκιών ματιών, κρύβοντας μικρές δυσχρωμίες του δέρματος. Με βιολογικά έλαια Αβοκάντο, Βερίκοκο και Άγριο Λινάρι ( Καμελίνα )...

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος