Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

PITERAQ PRIMER ΜΑΤΙΩΝ LENCOIS 7ml

Κωδικός:
4.104.35
Μάρκα:

Nude ιριδίζον με χρυσούς τόνους. Απαλύνει και λειαίνει. Ενισχύει το κράτημα και το χρώμα των σκιών ματιών, κρύβοντας μικρές δυσχρωμίες του δέρματος.

Με βιολογικά έλαια Αβοκάντο, Βερίκοκο και Άγριο Λινάρι ( Καμελίνα ) και βιολογικό ανθόνερο Φασκόμηλου!

Περιορισμένη προσφορά:
8,93 € 11,90 €
Άμεσα διαθέσιμο
Πιστοποίηση
Περιγραφή

Η κρεμώδης υφή του το καθιστά εύκολο στην εφαρμογή, αφήνοντας μια αίσθηση απαλότητας στην αφή. Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με δραστικά συστατικά που βελτιώνουν την απόδοση: λειαίνει το βλέφαρο και προσκολλάται τέλεια, στεγνώνει σε χρόνο μηδέν. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. Το ελαφρώς περλέ φινίρισμα φωτίζει το βλέφαρο προετοιμάζοντάς το για εφαρμογή σκιάς ματιών.

Φυσικά συστατικά για ευαίσθητα μάτια.

Η φόρμουλα αυτής της βάσης ματιών, εμπλουτισμένη με έλαια βερίκοκο, αβοκάντο και καμελίνας, έχει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Θρέφει το δέρμα, λειαίνει και τονώνει, αποτρέπει τις ρυτίδες και διατηρεί το μακιγιάζ από το ξεθώριασμα, παραμένοντας στη θέση του όλη την ημέρα.

Χρήση: Αφού ακολουθήσετε τη συνήθη ρουτίνα του προσώπου σας, εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα του Eye Primer Lencois στα βλέφαρά σας με ένα σφουγγάρι. Στρώστε με τα δάχτυλά σας ή με ένα μαλακό πινέλο. Αφήστε να στεγνώσει τελείως πριν από την εφαρμογή σκιάς ματιών.

Ως σκιά ματιών, για nude look : Το μοναδικό nude χρώμα της βάσης Lençois, εμπλουτισμένο με χρυσές μικροπέρλες, σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε μόνο του ως κρεμώδη σκιά ματιών. Στην ουσία κρύβει τις μικρές δυσχρωμίες των βλεφάρων, φωτίζει το δέρμα και δίνει μια φρέσκια και ξεκούραστη εμφάνιση στα μάτια σας.

No parabens, glycol ethers, silicon

No pegs, ftalati, edta

No to mineral oil, parafin

No volatile cyclomethones (D4, D5, D6)

No Alcohol

No Gluten

Λεπτομέρειες προϊόντος
4.104.35

Χαρακτηριστικά

Τύπος επιδερμίδας /ανάγκες
Όλοι οι τύποι
Πιστοποίηση
Vegan ok
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σχετικά προϊόντα
PITERAQ ΣΚΙΑ ΜΑΤΙΩΝ Ν36 ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ 2,5g PITERAQ ΣΚΙΑ ΜΑΤΙΩΝ Ν36 ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ 2,5g
Περιορισμένη προσφορά
Piteraq
5,63 € 7,50 €
Ένα ζεστό ' παλαιωμένο' τριανταφυλλί, με ροδακινί τόνους και εξαιρετικά λεπτή και εύκολη στην ανάμιξη υφή. Συνδυάστε το με όλα, αντικαθιστώντας το με το συνηθισμένο καφέ για να ζεστάνετε με έναν πιο θηλυκό τόνο, αλλά...
PITERAQ PIPELINE MASCARA CURVED 10ml PITERAQ PIPELINE MASCARA CURVED 10ml
Περιορισμένη προσφορά
Piteraq
11,93 € 15,90 €
Βαθύ, κρεμώδες μαύρο για καμπύλες και παχιές βλεφαρίδες. Η μακράς διαρκείας φόρμουλα, με την κρεμώδη υφή της, τυλίγει τις βλεφαρίδες σας και τους δίνει όγκο. Η μοναδική καμπύλη έχει σχεδιαστεί για να φτάνει ακόμη και...

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος