Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

HELAN W-OUD EAU DE PARFUM 50ml

Κωδικός:
2.131.6
Μάρκα:

«W-OUD, βαθύ, δυνατό, αθάνατο και ...απόλυτο, σε αιχμαλωτίζει, σε τυλίγει σα τον ατμό ενός βελούδινου καπνού, σαν το δυνατό μαύρο ενός αρχαίου μελανιού»

Μυστηριώδες και αισθησιακό

Πικάντικο, Ξυλώδες.

Λιβάνι, Παιώνια, Κεχριμπάρι, Μόσχος.

35,90 €
Άμεσα διαθέσιμο
Πιστοποίηση
Περιγραφή

Το W-OUD είναι η πεμπτουσία του βάθους, της δύναμης και της επιβλητικότητας.

Καθώς επεκτείνεται στον πόθο του, η έντασή του μαλακώνει, εναρμονίζεται και τότε είναι που σας τυλίγει με τις μαγευτικές του νότες από Κάρδαμο, Λιβάνι, Παιώνια και Σαφράν.

Και επομένως, η νύχτα γίνεται μέρα, η επιθυμία γίνεται πραγματικότητα.

Όμως, ενώ φαντάζεστε ότι η έκρηξή του έφτασε στο τέλος της, ιδού μια άλλη νέα και ισχυρή μεταμόρφωση να λαμβάνει χώρα σε αυτό το άρωμα: η ρητίνη συναντά τη γη, το ξύλο, τις ρίζες του, το Κεχριμπάρι και τον Μόσχο.

Έτσι εκπληρώνονται όλες οι ευχές! Κάθε γωνιά, κάθε δωμάτιο, κάθε μέρος δονείται, κάθε στιγμή τελειώνει, κάθε καρδιά συγκινείται με την παρουσία του αρώματος της.

Λεπτομέρειες προϊόντος
2.131.6

Χαρακτηριστικά

Πιστοποίηση
Leaping Bunny
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σχετικά προϊόντα
Helan
35,90 €
"Ένα πρωτότυπο μπουκέτο, πολύ θηλυκό, γοητευτικό και εκλεπτυσμένο" Εσπεριδοειδή, Πούδρα, Άνθη, Chypre, Μόσχος Λεμόνι Σικελίας, Λευκό Γκρέιπφρουτ, Άγρια Βιολέτα, Τριγωνέλλα, Τόνκα.
Helan
35,90 €
Το G-OUD είναι ένα άρωμα όπου η γκουρμέ νότα της Καραμέλας και του Καφέ, που αναμένεται από ένα λουλουδένιο ντεμπούτο, σας οδηγεί σε μια αυθεντική καθηλωτική επανερμηνεία». Μυστηριώδες και αισθησιακό. Gourmand Oud,...
Helan
41,90 €
"Ένα πλήρες μπουκέτο, που δίνει έναν έντονο αρρενωπό χαρακτήρα και αποκαλύπτει ένα αλάνθαστο άρωμα" Εσπεριδοειδές, Πικάντικο, Ξυλώδες. Άνθη πορτοκαλιάς, Βέτιβερ Αϊτής, Μιμόζα, Πατσουλί, Βελανιδιά.

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος