Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

HELAN OLMO EAU DE TOILETTE 50ml

Κωδικός:
2.131.2
Μάρκα:

«Δύναμη, αντίσταση στις αντιξοότητες του κλίματος, μεγάλη διάρκεια, κομψότητα και μεγαλείο... μια γοητεία που προκύπτει από τη εξαιρετική ισορροπία»

Φρέσκο, Αρωματικό, Φουζέρ.

Περγαμόντο, Μανταρίνι, Σανταλόξυλο, Μαύρο Πιπέρι.

35,90 €
Άμεσα διαθέσιμο - Απόθεμα 1
Πιστοποίηση
Περιγραφή

Μια αρχική, ζωντανή και λαμπερή συμφωνία μεσογειακών εσπεριδοειδών: Περγαμόντο, Λεμόνι και Μανταρίνι που συνδυάζονται με τη λεπτότητα του Petitgrain και τις λουλουδένιες κορυφές του Ιεροβότανου δίνοντας ένα δυναμικό πρελούδιο φρεσκάδας στην ισορροπία που θα εκδηλωθεί πλήρως στην καρδιά αυτής της συναρπαστικής ευωδιαστής σύνθεσης.

Η ζωηρή αρχή διαλύεται στο ηρεμιστικό άρωμα του Elemi γαλβανισμένο από μια αστραφτερή νότα Μαύρου Πιπεριού και ρίζας Τζίντζερ με μια αρωματική πινελιά φύλλων Bourbon Geranium για να ισορροπήσει στον απόηχο του Λευκού Έλατου.

Έντονη και επίμονη βάση με fougère και πολύτιμους τόνους Πατσουλί, Βέτιβερ Αϊτής και Σανταλόξυλο, περιβάλλουσες από απαλές Κεχριμπαρένιες αποχρώσεις για ένα αδιαμφισβήτητα ευωδιαστό αποτύπωμα.

Λεπτομέρειες προϊόντος
2.131.2

Χαρακτηριστικά

Πιστοποίηση
Leaping Bunny
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σχετικά προϊόντα
Helan
35,90 €
«W-OUD, βαθύ, δυνατό, αθάνατο και ...απόλυτο, σε αιχμαλωτίζει, σε τυλίγει σα τον ατμό ενός βελούδινου καπνού, σαν το δυνατό μαύρο ενός αρχαίου μελανιού» Μυστηριώδες και αισθησιακό Πικάντικο, Ξυλώδες. Λιβάνι,...
Helan
41,90 €
"Ένα πλήρες μπουκέτο, που δίνει έναν έντονο αρρενωπό χαρακτήρα και αποκαλύπτει ένα αλάνθαστο άρωμα" Εσπεριδοειδές, Πικάντικο, Ξυλώδες. Άνθη πορτοκαλιάς, Βέτιβερ Αϊτής, Μιμόζα, Πατσουλί, Βελανιδιά.
Helan
21,90 €
«Ανατολή και Δύση, χρώματα και γεύσεις, αρώματα αισθήσεων, όλα μοιράζονται σε αυτό το αναβράζον άρωμα» Τα αρωματισμένα στικ μας βοηθούν να δώσουμε στο σπίτι μας χαρακτήρα μέσα από ένα ξεχωριστά προσωπικό άρωμα. Το...

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος