Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

HELAN ΜΗΛΟ ΚΑΝΕΛΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΤΙΚ ΧΩΡΟΥ 100ml

Κωδικός:
9.131.1
Μάρκα:

«Ανατολή και Δύση, χρώματα και γεύσεις, αρώματα αισθήσεων, όλα μοιράζονται σε αυτό το αναβράζον άρωμα»

Τα αρωματισμένα στικ μας βοηθούν να δώσουμε στο σπίτι μας χαρακτήρα μέσα από ένα ξεχωριστά προσωπικό άρωμα. Το ευχάριστο μπουκέτο γεμίζει τον αέρα γύρω μας διαπερνώντας το σπίτι με μια αίσθηση ηρεμίας που μας κάνει να απολαμβάνουμε περισσότερο τον χρόνο που ξοδεύουμε για να ανακτήσουμε τη σωματική και ψυχική μας δύναμη.

21,90 €
Χωρίς απόθεμα
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Πιστοποίηση
Περιγραφή

Ένα ζωηρό, συναρπαστικό ξόρκι πικάντικης μυρωδιάς, που χαρακτηρίζεται από την απαλότητα της γλυκόξινης σάλτσας μήλου που αναμιγνύεται με τη ζωντάνια της κανέλας Κεϋλάνης.

Το άρωμα διευρύνεται, εμπλουτισμένο με το ζωηρό μπαχάρι Μαδαγασκάρης, Μοσχοκάρυδο, Γαρύφαλλο και το μαγικό, μυστηριώδες Κύμινο σε μια έκρηξη πολύχρωμων μπαχαρικών και φρούτων που μας μαγεύουν με τις μυρωδιές που αναδύουν.

Χρήση: Βυθίστε τουλάχιστον τρία στικ στο αρωματικό λάδι. Για να αυξήσετε την ένταση του αρώματος προσθέστε περισσότερα και γυρίστε τα κατά διαστήματα.

Τα Rattan απορροφούν φυσικά αρώματα και ταιριάζουν με τις φυσικές ιδιότητες του προϊόντος.

Κίνδυνος!

Εξωτερική χρήση. Μην καταπίνετε. Εξαιρετικά εύφλεκτο υλικό. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση. Προκαλεί σοβαρό ερεθισμό στα μάτια. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Χρησιμοποιείτε μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες.

Περιέχει: Etanolo.

Περιέχει: Juniper, Juniperus virginiana, ext., Chromen-2-one, Linalool, 2-hydroxybenzoate benzyl, Acetato Linale, Gurjum rect. Ουσία. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.

Λεπτομέρειες προϊόντος
9.131.1

Χαρακτηριστικά

Πιστοποίηση
Leaping Bunny
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σχετικά προϊόντα
Helan
21,90 €
"Έντονο και ενεργητικό, αυτό το άρωμα ξεχειλίζει από θετική ζωτικότητα" Τα αρωματισμένα στικ μας βοηθούν να δώσουμε στο σπίτι μας χαρακτήρα μέσα από ένα ξεχωριστά προσωπικό άρωμα. Το ευχάριστο μπουκέτο γεμίζει τον...
Helan
21,90 €
"Το πλούσιο, γλυκό και απαλό άρωμα" Τα αρωματισμένα στικ μας βοηθούν να δώσουμε στο σπίτι μας χαρακτήρα μέσα από ένα ξεχωριστά προσωπικό άρωμα. Το ευχάριστο μπουκέτο γεμίζει τον αέρα γύρω μας διαπερνώντας το σπίτι με...
Helan
20,90 €
"Λεπτό και εκλεπτυσμένο" Τα αρωματισμένα στικ μας βοηθούν να δώσουμε στο σπίτι μας χαρακτήρα μέσα από ένα ξεχωριστά προσωπικό άρωμα. Το ευχάριστο μπουκέτο γεμίζει τον αέρα γύρω μας διαπερνώντας το σπίτι με μια...
Helan
21,90 €
Μεθυστικές, υπέροχα γλυκές νότες κορυφής Σοκολάτας, Καραμέλας και Βανίλιας. Τα αρωματισμένα στικ μας βοηθούν να δώσουμε στο σπίτι μας χαρακτήρα μέσα από ένα ξεχωριστά προσωπικό άρωμα. Το ευχάριστο μπουκέτο γεμίζει...

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος