Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

HEMP SEED ΚΕΡΙ ΜΑΣΑΖ 3 ΣΕ 1 SKINNY DIP 170g

Κωδικός:
2.111.5
Μάρκα:

Μοναδικό κερί που λιώνει σε ένα ζεστό λάδι μασάζ, απορροφάται ευχάριστα από το δέρμα, αφήνοντάς το καλά ενυδατωμένο και μεταξένια απαλό. Με γλυκό άρωμα Βανίλια και Ζαχαρωτό!

Θρέφει και προστατεύει το δέρμα - Παρέχει υγρασία και μακροχρόνια ενυδάτωση - Καταπραΰνει το ξηρό και σκασμένο δέρμα - Προσφέρει μια ηρεμιστική ατμόσφαιρα σε οποιοδήποτε δωμάτιο.

16,00 €
Άμεσα διαθέσιμο - Απόθεμα 1
Πιστοποίηση
Περιγραφή

Ειδικά σχεδιασμένο για να λιώνει μερικούς βαθμούς πάνω από τη θερμοκρασία του σώματος, δεν παρέχει απλώς ρομαντικό φως και άρωμα. Το κερί μασάζ 3-σε-1 λιώνει σε ένα λάδι μασάζ με ένα μοναδικό μείγμα έξι φυσικών ελαίων παρέχοντας μια επαγγελματική ολίσθηση που ενυδατώνει το δέρμα, αφήνοντάς το πιο υγιές και με νεανική λάμψη. Ρίχτε το απευθείας στο σώμα για ένα ζεστό μασάζ ή χρησιμοποιήστε το όπως την ενυδατική σας κρέμα!

Το έλαιο κάνναβης, το κύριο συστατικό αυτών των κεριών, έχει έναν φανταστικό παράγοντα ολίσθησης για μασάζ και, επειδή περνάει στο λιπιδικό στρώμα των κυττάρων, το δέρμα γίνεται απαλό και ενυδατωμένο, χωρίς λιπαρή αίσθηση.

Ο μοναδικός συνδυασμός λαδιών σε αυτά τα κεριά αυξάνει επίσης το χρόνο καύσης τους. Το λάδι σόγιας καίει καθαρότερα και περισσότερο από την παραφίνη, οπότε αυτά τα κεριά θα καίγονται για έως και 60 ώρες, ανάλογα με το πόσο λιωμένο κερί χρησιμοποιείτε και για άλλες απολαύσεις.

Μόλις δοκιμάσετε αυτά τα μοναδικά κεριά, θα εκπλαγείτε με όλους τους τρόπους που βρίσκετε να τα χρησιμοποιείτε κάθε μέρα!

Λεπτομέρειες προϊόντος
2.111.5

Χαρακτηριστικά

Τύπος επιδερμίδας /ανάγκες
Όλοι οι τύποι
Πιστοποίηση
Leaping Bunny
Μορφή
Κεριά
Λάδια
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σχετικά προϊόντα
Earthly Body
16,00 €
Κερί σε σχήμα καρδιάς με υπέροχο άρωμα κεράσι! Λιώνει σε ένα αισθησιακό, ενυδατικό λάδι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μασάζ, ενώ η διακριτική γεύση του προσθέτει μια νότα διασκέδασης για εσάς και το σύντροφό σας....
Hemp Seed
16,00 €
Μοναδικό κερί που λιώνει σε ένα ζεστό λάδι μασάζ, απορροφάται ευχάριστα από το δέρμα, αφήνοντάς το καλά ενυδατωμένο και μεταξένια απαλό. Με γλυκό άρωμα Βανίλια και Ζαχαρωτό! Θρέφει και προστατεύει το δέρμα - Παρέχει...
Earthly Body
7,90 €
Βρώσιμο λάδι μασάζ με επαγγελματική ολίσθηση που κάθεται και απορροφάται ευχάριστα. Ιδανικό για μασαζ, με παιχνιδιάρικο άρωμα κεράσι! Απορροφάται στο δέρμα για βαθιά ενυδάτωση - Υψηλής ποιότητας, μη λιπαρή φόρμουλα.
Hemp Seed
16,00 €
Μοναδικό κερί που λιώνει σε ένα ζεστό λάδι μασάζ, απορροφάται ευχάριστα από το δέρμα, αφήνοντάς το καλά ενυδατωμένο και μεταξένια απαλό. Με δροσερό γλυκό άρωμα Guava και Blackberry! Θρέφει και προστατεύει το δέρμα -...

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος