Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

PITERAQ ΣΚΙΑ ΜΑΤΙΩΝ Ν9 ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ 2,5g

Κωδικός:
4.104.38
Μάρκα:

Με βάση όσο το δυνατόν πιο ουδέτερη, χωρίς χρώμα, με προσθήκη πολλών διαφορετικών αντανακλάσεων. Μια ψυχρή βάση χωρίς κυρίαρχο χρώμα, η οποία περιέχει αποχρώσεις που κυμαίνονται από κίτρινο χρυσό έως πράσινο οξύ, καθ 'όλη τη διάρκεια της εφαρμογής.

Vanilla Gold N9.

Με βιολογικά έλαια Καλεντουλας, Argan και Baobab και βούτυρο Καριτέ.

Περιορισμένη προσφορά:
5,63 € 7,50 €
Άμεσα διαθέσιμο
Πιστοποίηση
Περιγραφή

Κωδικός: Ικανοποιήστε τον εαυτό σας!

Οι Prismatic Spring μεταλλικές σκιές ματιών, καθαρά λαμπερές, αξιοποιούνται στο έπακρο όταν εφαρμόζονται με τα δάχτυλα: με αυτόν τον τρόπο η πέρλα σπάει χάρη στη θερμότητα και την πιο καθοριστική κίνηση του δακτύλου, επιτυγχάνοντας έτσι τη μέγιστη απόδοση και τη μέγιστη αντανάκλαση. Η πρωτοποριακή και εξαιρετική υφή εγγυάται ένα αποτέλεσμα μακράς διαρκείας για όλη την ημέρα, και ευκολότερη εφαρμογή, χάρη στο νέο και ειδικό εφέ απόδοσης, ήδη από το πρώτο πέρασμα.

Επιπλέον μεταλλικό φινίρισμα, για άνευ προηγουμένου λαμπερό αποτέλεσμα! Το εφέ duochrome αιχμαλωτίζει ακόμη και τις πιο δύσπιστες ματιές, και εκρήγνυται  σε αριστοτεχνικές αντανακλάσεις χρώματος.

Χρήση: Εφαρμόστε το με βρεγμένο πινέλο: θα έχετε το ανεστραμμένο αποτέλεσμα, όπου η αντανάκλαση γίνεται πιο κυρίαρχη στο πρωταγωνιστικό χρώμα.

Χρησιμοποιήστε το για να φωτίσετε ένα σημείο, για ένα μοντέρνο look και δημιουργείται γρήγορα και εύκολα.

Φυσικά συστατικά για ευαίσθητα μάτια.

Η φόρμουλα, εμπλουτισμένη με φυτικά συστατικά, δίνει δερμοπροστατευτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Λάδι Argan και βούτυρο Karite, πλούσια σε φυσικά αντιοξειδωτικά, ενυδατώνουν και προστατεύουν το βλέφαρο από περιβαλλοντικούς παράγοντες και την υπεριώδη ακτινοβολία. Το αγνότερο και λεπτό έλαιο Baobab έχει θρεπτικές, ελαστικές και μαλακτικές ιδιότητες, κάνοντας τις σκιές ματιών μακράς διαρκείας και άνετες στο βλέφαρο.

No parabens, glycol ethers, silicon;

No pegs, ftalati, edta;

No to mineral oil, parafin;

No volatile cyclomethones (D4, D5, D6);

No Alcohol;

No Gluten;

Λεπτομέρειες προϊόντος
4.104.38

Χαρακτηριστικά

Πιστοποίηση
Vegan ok
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σχετικά προϊόντα
PITERAQ ΣΚΙΑ ΜΑΤΙΩΝ Ν7 ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ 2,5g PITERAQ ΣΚΙΑ ΜΑΤΙΩΝ Ν7 ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ 2,5g
Περιορισμένη προσφορά
Piteraq
5,63 € 7,50 €
Το Goldie No 7 είναι ένα ζεστό χρυσό που χάρη στη χρήση μίας λίγο μεγαλύτερης πέρλας, μόλις εφαρμοστεί έχει τρισδιάστατο αποτέλεσμα. Το κλασικό ζεστό χρυσό προτείνεται εκ νέου σε μια πιο ανάγλυφη έκδοση,...
PITERAQ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ PITERAQ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ
Περιορισμένη προσφορά
Piteraq
4,88 € 6,50 €
Άδεια παλέτα, για να εξοικονομήσετε χώρο και να έχετε πάντα μαζί σας τα αγαπημένα σας ανταλλακτικά!  Πλήρως ανακυκλώσιμο χαρτόνι. Άνετο και ανθεκτικό μαγνητικό κλείσιμο. Διαφανές παράθυρο.
LONDON COPYRIGHT ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΣΚΙΑ CHARMED 1.6g LONDON COPYRIGHT ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΣΚΙΑ CHARMED 1.6g
Περιορισμένη προσφορά
London Copyright
3,90 € 5,20 €
Μοναδική και εκπληκτική σειρά από ματ, σατέν και λαμπερές αποχρώσεις σκιές ματιών που εμπνέουν ένα πλήθος διακριτικών εμφανίσεων. Πανέμορφες μαλακές, βελούδινες, υψηλής απόδοσης χρωστικές που συνδυάζονται άψογα και...
LONDON COPYRIGHT ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΣΚΙΑ RUTHLESS 1.6g LONDON COPYRIGHT ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΣΚΙΑ RUTHLESS 1.6g
Περιορισμένη προσφορά
London Copyright
3,90 € 5,20 €
Μοναδική και εκπληκτική σειρά από ματ, σατέν και λαμπερές αποχρώσεις σκιές ματιών που εμπνέουν ένα πλήθος διακριτικών εμφανίσεων. Πανέμορφες μαλακές, βελούδινες, υψηλής απόδοσης χρωστικές που συνδυάζονται άψογα και...

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος