Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

PITERAQ ΡΟΥΖ 19E - 32E LAC ROSE 9g

Κωδικός:
4.129.39
Μάρκα:

Ρουζ κατάλληλο για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Ρομαντικό και "bon ton" αποτέλεσμα. Χρώματα: φυσικό φούξια/ φωτεινό ροζ.

Με βιολογικό έλαιο βερίκοκου και ηλιέλαιο, και εκχύλισμα Κακάο.

Περιορισμένη προσφορά:
11,18 € 14,90 €
Άμεσα διαθέσιμο
Πιστοποίηση
Περιγραφή

Η ειδική υφή συνδυάζει την ελαφρότητα της πούδρας με την εξαιρετική απαλότητα της ελαστικής και εξαιρετικά αναμίξιμης σύστασης. Η υφή, βελούδινη και μεταξένια, εγγυάται ομοιομορφία και ευκολία εφαρμογής. Το ματ φινίρισμα είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. Ευπροσάρμοστο, δίνει ένα φυσικό, λαμπερό αποτέλεσμα και αφήνει το δέρμα απαλό και βελούδινο. Φυσικά συστατικά για ευαίσθητο δέρμα.

Η σύνθεση του Blush Lac Rose, κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, είναι εμπλουτισμένη με λάδι jojoba, ηλιέλαιο και βιταμίνη Ε, που προσδίδουν υψηλές ιδιότητες ενυδάτωσης, αναδόμησης και αναγέννησης διατηρώντας ταυτόχρονα το δέρμα ελαστικό και προστατευμένο από τη γήρανση.

Χρήση: Επιλέξτε το χρώμα του ρουζ που ταιριάζει καλύτερα με την επιδερμίδα και τη φυσική σας ερυθρότητα, απλώστε το ρουζ με το πινέλο ρουζ, από το εξωτερικό προς το εσωτερικό του προσώπου, για να τονίσετε τα ζυγωματικά σας.

Παίξτε με τα δύο χρώματα για πιο τρισδιάστατο αποτέλεσμα ή για μακιγιάζ ημέρας / νύχτας: το ανοιχτό χρώμα είναι στην πραγματικότητα κατάλληλο για ένα φυσικό μακιγιάζ και για να αναζωογονήσει ένα κουρασμένο πρόσωπο ή απλώς μουντό από τη βάση. Το πιο σκούρο, ιδανικό για το βράδυ, βοηθά στον καθορισμό των ζυγωματικών που δίνει μια σέξι πινελιά στην εμφάνισή σας.

Συντονίστε το χρώμα του ρουζ με το κραγιόν που θέλετε να φορέσετε. Ο τρόπος εφαρμογής του ρουζ πρέπει να μελετηθεί ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας, για να βελτιώσετε ή να τονίσετε τα χαρακτηριστικά του.

No parabens, glycol ethers, silicon

No pegs, ftalati, edta

No to mineral oil, parafin

No volatile cyclomethones (D4, D5, D6)

No Alcohol

No Gluten

Λεπτομέρειες προϊόντος
4.129.39

Χαρακτηριστικά

Πιστοποίηση
Vegan ok
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σχετικά προϊόντα
PITERAQ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ PITERAQ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ
Περιορισμένη προσφορά
Piteraq
4,88 € 6,50 €
Άδεια παλέτα, για να εξοικονομήσετε χώρο και να έχετε πάντα μαζί σας τα αγαπημένα σας ανταλλακτικά!  Πλήρως ανακυκλώσιμο χαρτόνι. Άνετο και ανθεκτικό μαγνητικό κλείσιμο. Διαφανές παράθυρο.
PITERAQ ΡΟΥΖ NUDE MAUVE ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ 70E 4,5g PITERAQ ΡΟΥΖ NUDE MAUVE ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ 70E 4,5g
Περιορισμένη προσφορά
Piteraq
8,18 € 10,90 €
Μια διαχρονική κομψότητα. Ροζ με ψυχρό ουδέτερο τόνο, που γεννήθηκε από μια ροζ βάση με γκρι μωβ τόνο. Το Nude Mauve 70E είναι ένα ρουζ που δρα σαν πούδρα προσώπου: η εξαιρετικά λεπτή πούδρα εξομαλύνει τους πόρους του...
London Copyright
5,90 €
Ζωντανέψτε την επιδερμίδα σας με το υψηλής χρωματικής απόδοσης ρουζ, σε μια εξαιρετικά λεπτή, βελούδινη σύνθεση για άμεση λάμψη. CORAL POP - ένα έντονο ροζ- ροδακινί με πολύ διακριτική λάμψη. Χωρίς Parabens.

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος