Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

PITERAQ ΠΟΥΔΡΑ Ν24 ALABASTRO 9g

Κωδικός:
4.129.36
Μάρκα:

Εξαιρετικά λεπτή πούδρα, μπεζ - ροζ κατάλληλο για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και ροζ τόνους. Μεταξένια και λεία, σετάρει το μακιγιάζ και δίνει ματ αποτέλεσμα.

Με έλαιο Jojoba και Ηλιέλαιο, βιολογικής καλλιέργειας, και εκχύλισμα Κακάο.

14,90 €
Άμεσα διαθέσιμο
Πιστοποίηση
Περιγραφή

Η υφή, εμπλουτισμένη με εξαιρετικά λεπτές πούδρες, είναι απίστευτα μεταξένια, χωρίς βάρος και εξαιρετικά αισθητηριακή. Δημιουργεί ένα λεπτό φιλμ με φυσικό φινίρισμα στο δέρμα. Πολύ άνετη, προσκολλάται τέλεια στο δέρμα, αφήνοντάς το βελούδινο.

Το φρέσκο, φυσικό και ματ φινίρισμα αφήνει την επιδερμίδα λαμπερή. Η θρεπτική της σύνθεση διασφαλίζει ότι η πούδρα δεν είναι εμφανής στο δέρμα, διατηρώντας τη φυσική λάμψη του.

Φυσικά συστατικά για ευαίσθητο δέρμα.

Η ειδική σύνθεση δίνει δερματοπροστατευτικές ιδιότητες, ιδιαίτερα κατάλληλες για τη μείωση της παραγωγής σμήγματος και την προστασία της επιδερμίδας για μακράς διάρκειας μακιγιάζ. Εμπλουτισμένη με λάδι jojoba και ηλιέλαιο, εξασφαλίζει ενυδάτωση και ελαστικότητα στο δέρμα σας, το οποίο θα αναζωογονηθεί και θα είναι φυσικά πιο υγιές.

Χρήση: Για να δώσετε ματ αποτέλεσμα και να σταθεροποιήσετε τη βάση του μακιγιάζ σας, απλώστε το Alabaster Powder σε όλο το πρόσωπό σας μετά την εφαρμογή foundation και concealer. Χρησιμοποιήστε το πινέλο Kabuki για να την κατανείμετε ομοιόμορφα. Η πούδρα μπορεί να εφαρμοστεί αρκετές φορές όλη την ημέρα για να διατηρηθεί ένα ματ, φωτεινό και απίστευτα βελούδινο αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα θα είναι φυσικό και πολύ ευχάριστο στην αφή χάρη στην απίστευτη απαλότητά του.

Πούδρα: σε τι χρησιμεύει;

Είναι σημαντικό να μην συγχέεται η πούδρα με βάση ή μπρονζερ. Στην πραγματικότητα, η λειτουργία της είναι να σταθεροποιεί τη βάση του μακιγιάζ σας μέσα από ένα πέπλο εξαιρετικά λεπτής πούδρας, το οποίο δεν είναι ορατό. Είναι επίσης ένας ειδικός σύμμαχος για να δημιουργήσετε ματ όψη, ειδικά όσοι έχετε προβλήματα γυαλάδας. Για όσους έχουν ξηρό δέρμα, συνιστούμε μια γρήγορη εφαρμογή της πούδρας μόνο στην περιοχή "Τ" (μέτωπο και μύτη).

No parabens, glycol ethers, silicone;

No to pegs, phthalates, edta;

No to mineral oil, paraffin;

No volatile cyclometicones (D4, D5, D6);

No Alcohol;

No Gluten;

Λεπτομέρειες προϊόντος
4.129.36

Χαρακτηριστικά

Πιστοποίηση
Vegan ok
Υφή
Ματ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σχετικά προϊόντα
Piteraq
11,90 €
Πινέλο προσώπου ιδανικό για εφαρμογή και ανάμειξη πούδρας, bronzer. και highlight. Ομοιόμορφο αποτέλεσμα, εύκολο και γρήγορο. Μαλακές και συμπαγείς τρίχες, στρογγυλεμένο άκρο. Ιδανικό για να το έχετε πάντα μαζί σας!
Piteraq
14,90 €
Πούδρα στο χρώμα της  μπανάνας που απαιτείται για το σετάρισμα του κονσίλερ ή για τη δημιουργία θαμπών σημείων στο πρόσωπό σας. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε ή να καθορίσετε τις γραμμές...
Piteraq
14,90 €
Εξαιρετικά λεπτή πούδρα, μπεζ - βερίκοκο κατάλληλο για μεσαίες επιδερμίδες και σκούρους ή κίτρινους τόνους. Μεταξένια και λεία, σετάρει το μακιγιάζ και δίνει ματ αποτέλεσμα. Με έλαιο Jojoba και Ηλιέλαιο, βιολογικής...
Piteraq
19,90 €
Ιβουάρ μπεζ χρώμα, για ανοιχτόχρωμο δέρμα με ροζ τόνους. Ένα μοναδικό foundation για λιπαρό ή ευαίσθητο δέρμα. Ελαφριά υφή, απαλό και άνετο, με βελούδινη πινελιά. Γλιστράει, επιτρέπει εύκολη και ομοιόμορφη εφαρμογή....

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος