Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

PITERAQ ΜΟΛΥΒΙ ΧΕΙΛΙΩΝ Ν71 RAINBOW MOUNTAIN

Κωδικός:
4.128.38
Μάρκα:

Ψυχρό ροζ, με μια ένδειξη φούξια, και μια λευκή βάση για να γίνει ένα φρέσκο ​​και μοντέρνο ροζ. Ρέει εύκολα στα χείλη σας εξασφαλίζοντας μια ακριβή και πολύ απλή εφαρμογή. Βελτιώστε  με το κραγιόν και δώστε όγκο και άψογες γραμμές στο στόμα σας.

Έντονο χρώμα με μεγάλη διάρκεια. Υψηλή συγκέντρωση χρωστικών. Κατάλληλο για ευαίσθητα χείλη. Έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργιών.

8,90 €
Άμεσα διαθέσιμο
Πιστοποίηση
Περιγραφή

Η κρεμώδης υφή ρέει εύκολα στα χείλη για αποτέλεσμα μέγιστης ακρίβειας. Η μύτη έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει την εφαρμογή, συνδυάζοντας μια υψηλή ποιότητα γραφής με ένα καλό αποτέλεσμα. Φινίρισμα: Ματ. Φυσικά συστατικά για ευαίσθητα χείλη.

Η σύνθεση του, εμπλουτισμένη με λάδι jojoba, δίνει ελαστικότητα και θρέφει τα χείλη, αποτρέποντας τη γήρανση. Η ιδιαίτερη φύση του λαδιού jojoba βοηθά στην προστασία από τον ήλιο χάρη στη UV σταθερότητα.

Χρήση: Συνιστάται η χρήση του μολυβιού Rainbow Mountain σε συνδυασμό με κραγιόν του ίδιου χρώματος. Σας επιτρέπει να φτάσετε σε όλες τις γωνίες των χειλιών, ειδικά στις πιο δύσκολες περιοχές. Για να δώσετε στο στόμα περισσότερο όγκο, σχεδιάστε με καλά ξυσμένο μολύβι  το περίγραμμα των χειλιών, τόσο πάνω όσο και κάτω. Ξεκινήστε από το τόξο του έρωτα συνεχίζοντας προς τις εξωτερικές γωνίες.  Στη συνέχεια, απλώστε το κραγιόν ή το υγρό κραγιόν με πινέλο  χειλιών. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο μολύβι Rainbow Mountain ως απόχρωση χειλιών. Αφού σχεδιάσετε το περίγραμμα, προχωρήστε για να γεμίσετε τα χείλη και μετά αναμίξτε και κάντε το χρώμα ομοιογενές με το πινέλο.

Tips: Εάν το κρίνετε απαραίτητο, μπορείτε να εφαρμόσετε lip balm στα χείλη σας για ένα πιο κρεμώδες αποτέλεσμα. Εναλλακτικά, μπορείτε να στερεώσετε το μολύβι με διάφανη πούδρα για τη μέγιστη διατήρηση χρώματος. 

No parabens, glycol ethers, silicon

No pegs, ftalati, edta

No to mineral oil, parafin

No volatile cyclomethones (D4, D5, D6)

No Alcohol

No Gluten

Λεπτομέρειες προϊόντος
4.128.38

Χαρακτηριστικά

Πιστοποίηση
Vegan ok
Υφή
Μεγάλης διαρκείας
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σχετικά προϊόντα
Piteraq
8,90 €
Μία μίξη σκούρου τριανταφυλλί και μπορντώ. Η αντίθεση μεταξύ των θερμών χρωστικών αραιωμένων σε μια βάση ψυχρών χρωστικών δημιουργεί ένα χρώμα με ουδέτερο τόνο. Ρέει εύκολα στα χείλη σας εξασφαλίζοντας μια ακριβή και...
Piteraq
13,90 €
Έντονο και φωτεινό φούξια, με ψυχρό τόνο. Ματ. Συναρπαστικό και μαγνητικό, σας δίνει καθαρή ενέργεια! Χρωματίστε τα χείλη σας με αισθησιακές νότες προσθέτοντας ένα πιο ξέγνοιαστο, χαριτωμένο και λουλουδένιο...
Piteraq
8,90 €
Έντονο κόκκινο της ορχιδέας με μπλέ τόνο. Ρέει εύκολα στα χείλη σας εξασφαλίζοντας μια ακριβή και πολύ απλή εφαρμογή. Βελτιώστε  με το κραγιόν και δώστε όγκο και άψογες γραμμές στο στόμα σας. Έντονο χρώμα με μεγάλη...
BWC ΜΟΛΥΒΙ LINE & PRIME LIPS & BROWS 1g BWC ΜΟΛΥΒΙ LINE & PRIME LIPS & BROWS 1g
Περιορισμένη προσφορά
Beauty Without Cruelty
5,03 € 6,70 €
Πολύ χρήσιμη προσθήκη στην τσάντα του μακιγιάζ σας, αυτό το διάφανο μολύβι από κερί φυτικής προέλευσης έχει πολλές χρήσεις! Είναι εξαιρετικά μαλακό και γλιστράει. Χρησιμοποιήστε το ως αόρατο μολύβι χειλιών, καθώς και...

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος