Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

KOOLOOKI ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ SO SOFT 500ml

Κωδικός:
8.123.4
Μάρκα:

Για χαρούμενα, καθαρά και χωρίς φαγούρα σκυλάκια! Με Μηλόξυδο και πρωτεΐνες Μπιζελιού, ιδανικό για μακρύ τρίχωμα. Το σαμπουάν είναι κατάλληλο και για γάτες, αφού συμβουλευτείτε πρώτα κτηνίατρο.

Περιέχει πρωτείνες μπιζελιού με αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες που διατηρούν το τρίχωμα υγιές και απαλό. Ένα σύμπλεγμα φυτικών μαλακτικών παραγόντων ενισχύει τη μαλακτική δράση, ενώ το βιολογικό μηλόξυδο προσδίδει λάμψη.

 Σχεδιασμένο με τα υψηλότερα πρότυπα σαμπουάν για ανθρώπινη χρήση - Δερματολογικά ελεγμένο σε ανθρώπους - Ισορροπημένο pH για δέρμα σκύλου - Χωρίς θειικά άλατα (SLES/SLS)

- Φυτικά και εξαιρετικά βιοδιασπώμενα καθαριστικά -Χωρίς αλλεργιογόνα αρώματα & φθαλικές ενώσεις - Χωρίς σιλικόνη - Χωρίς PEG - Χωρίς παράγωγα πετρελαίου

18,90 €
Άμεσα διαθέσιμο
Πιστοποίηση
Περιγραφή

Σχεδιασμένο σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα προϊόντων που προορίζονται για ανθρώπινη χρήση, ώστε να μη προκαλεί ξηρότητα ή ερεθισμούς και ισορροπημένο pH, ιδανικό για το δέρμα του σκύλου. Καθαρίζει αποτελεσματικά, περιποιείται το τρίχωμα  και σέβεται το περιβάλλον με τους προσεκτικά επιλεγμένους, φυσικής προέλευσης και υψηλής βιοδιασπασιμότητας καθαριστικούς παράγοντες.

Χρήση: Εφαρμόστε διάλυμα με νερό 1:10 ή εφαρμόστε απευθείας στο βρεγμένο τρίχωμα του σκύλου και κάντε απαλό μασάζ. Ξεβγάζετε με χλιαρό νερό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΜΠΙΖΕΛΙΟΥ

Ενισχύουν την άμυνα του δέρματος έναντι σε στρεσογόνους παράγοντες χάρη στις ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητές τους. Αυτό το μοναδικό φυτικό συστατικό ενισχύει τη λάμψη της τρίχας και το ξεμπέρδεμα του τριχώματος, ενώ βελτιώνει αισθητά την συνολική όψη και υγεία του.

ΜΗΛΟΞΥΔΟ

Το μηλόξυδο, πλούσιο σε βιταμίνη C, παρέχει αντιοξειδωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες στο δέρμα του σκύλου, ενώ ταυτόχρονα αφήνει το τρίχωμα λαμπερό, απαλό και εύκολο στο ξεμπέρδεμα.

GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE

Φυτικός πολυσακχαρίτη που χρησιμοποιείται ως αντιστατικός παράγοντας καθώς και ως ενυδατικό και μαλακτικό για τo τρίχωμα και το δέρμα

ΒΗΤΑΙΝΗ

Ένα συστατικό φυτικής προέλευσης που βοηθά στη βελτίωση της δέσμευσης και διατήρησης του νερού στο δέρμα καταπραΰνοντας ερεθισμούς. Λειτουργεί επίσης ως αντιστατικός και μαλακτικός παράγοντας για την τρίχα.

ΙΝΟΥΛΙΝΗ (ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ)

Η ινουλίνη είναι ένα μοναδικό γραμμικό φυσικό πολυμερές βασισμένο στη γλυκόζη και τη φρουκτόζη. Παράγεται από τη ρίζα της σικελίας (Cichorium Intybus) μέσω εκχύλισης με ζεστό νερό. Διαθέτει ιδιότητες που περιποιούνται το τρίχωμα και το δέρμα του σκύλου, αφού δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ. Εξασφαλίζει μαλακτική δράση, το τρίχωμα γίνεται πιο απαλό και ανακτά τη φυσική του λάμψη.

Λεπτομέρειες προϊόντος
8.123.4

Χαρακτηριστικά

Τύπος επιδερμίδας /ανάγκες
Όλοι οι τύποι
Ευαίσθητη
Ξηρή/ αφυδατωμένη
Πιστοποίηση
Vegan Society
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σχετικά προϊόντα
Δεν υπάρχουν στοιχεία

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος