Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

KOOLOOKI ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ SO CLEAN 500ml

Κωδικός:
8.123.1
Μάρκα:

Για χαρούμενα, καθαρά και χωρίς φαγούρα σκυλάκια! Με βιολογική Αλόη & Βρώμη που περιποιούνται το δέρμα και αφήνουν το τρίχωμα λαμπερό και υγιές, καθώς και  ένα φυσικό αντιμικροβιακό παράγοντα  που δρα ενάντια στις οσμές. Το σαμπουάν είναι κατάλληλο και για γάτες, αφού συμβουλευτείτε πρώτα κτηνίατρο.

Για όλα τα είδη τριχώματος.

- Σχεδιασμένο με τα υψηλότερα πρότυπα σαμπουάν για ανθρώπινη χρήση - Δερματολογικά ελεγμένο σε ανθρώπους - Ισορροπημένο pH για δέρμα σκύλου - Χωρίς θειικά άλατα (SLES/SLS) - Φυτικά και εξαιρετικά βιοδιασπώμενα καθαριστικά -Χωρίς αλλεργιογόνα αρώματα & φθαλικές ενώσεις - Χωρίς σιλικόνη - Χωρίς PEG - Χωρίς παράγωγα πετρελαίου

18,90 €
Άμεσα διαθέσιμο
Πιστοποίηση
Περιγραφή

Σχεδιασμένο σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα προϊόντων που προορίζονται για ανθρώπινη χρήση, ώστε να μη προκαλεί ξηρότητα ή ερεθισμούς και ισορροπημένο pH, ιδανικό για το δέρμα του σκύλου. Καθαρίζει αποτελεσματικά, περιποιείται το τρίχωμα  και σέβεται το περιβάλλον με τους προσεκτικά επιλεγμένους, φυσικής προέλευσης και υψηλής βιοδιασπασιμότητας καθαριστικούς παράγοντες.

Χρήση: Εφαρμόστε διάλυμα με νερό 1:10 ή εφαρμόστε απευθείας στο βρεγμένο τρίχωμα του σκύλου και κάντε απαλό μασάζ. Ξεβγάζετε με χλιαρό νερό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ

Η αλόη βέρα είναι πλούσια σε βιταμίνες C και Ε, βήτα-καροτένιο και έχει έως 200 διαφορετικές ενεργές ενώσεις, όπως άλλες βιταμίνες, μέταλλα και αμινοξέα, που την καθιστούν ισχυρό εργαλείο για τη φροντίδα και ανακούφιση του ταλαιπωρημένου δέρματος. Έχει παραδοσιακά χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία μιας ποικιλίας δερματικών παθήσεων, όπως μικροεγκαύματα και ερεθισμούς. Η αλόη βέρα ανακουφίζει και ενυδατώνει το δέρμα του σκύλου, αφήνοντάς το δροσερό, ενώ επίσης ενυδατώνει το τρίχωμα.

ΒΡΩΜΗ

Η βρώμη είναι γνωστή για την ικανότητά της να ενυδατώνει και να φροντίζει το ξηρό δέρμα. Σύμφωνα με μελέτες, προϊόντα περιποίησης με βρώμη μπορούν να ενυδατώσουν το δέρμα, να μειώσουν την ξηρότητα και τον κνησμό και να ανακουφίσουν από την αίσθηση σφιξίματος. Επιπλέον, οι θρεπτικές ουσίες της βρώμης της παρέχουν την ιδιότητα περιποίησης του δέρματος ενώ παράλληλα αφήνουν τη τρίχα του σκύλου λαμπερή.

GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE

Φυτικός πολυσακχαρίτη που χρησιμοποιείται ως αντιστατικός παράγοντας καθώς και ως ενυδατικό και μαλακτικό για τo τρίχωμα και το δέρμα.

Λεπτομέρειες προϊόντος
8.123.1

Χαρακτηριστικά

Τύπος επιδερμίδας /ανάγκες
Όλοι οι τύποι
Πιστοποίηση
Vegan Society
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σχετικά προϊόντα
Koolooki
18,90 €
Για χαρούμενα, καθαρά και χωρίς φαγούρα σκυλάκια! Με Μηλόξυδο και πρωτεΐνες Μπιζελιού, ιδανικό για μακρύ τρίχωμα. Το σαμπουάν είναι κατάλληλο και για γάτες, αφού συμβουλευτείτε πρώτα κτηνίατρο. Περιέχει πρωτείνες...
Koolooki
18,90 €
Για χαρούμενα, καθαρά και χωρίς φαγούρα σκυλάκια! Με Μαλοτήρα και Πρεβιοτικά για ευαίσθητο δέρμα & κουταβάκια. Το σαμπουάν είναι κατάλληλο και για γάτες, αφού συμβουλευτείτε πρώτα κτηνίατρο.  Τα πολύτιμα φυτικά...
HOWND ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΣΚΥΛΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ 250ml HOWND ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΣΚΥΛΟΥ ΓΙΑ ΞΗΡΟ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ 250ml
Περιορισμένη προσφορά
Hownd
10,50 € 12,90 €
Καθαρίζει σε βάθος, μαλακώνει και δυναμώνει το τρίχωμα, με σεβασμό στην επιδερμίδα του κατοικιδίου. Καταπραΰνει και θρέφει το ξηρό, κνησμώδες δέρμα. Με νότες από αιθέρια έλαια Τριαντάφυλλο, Πορτοκάλι και Περγαμόντο....

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος