Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

LABBOK ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΡΙΤΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ 100ml

Κωδικός:
2.101.29
Μάρκα:

Το βούτυρο καριτέ χρησιμοποιείται για την περιποίηση του προσώπου, σώματος και μαλλιών, καθώς είναι γνωστό για τις ενυδατικές, επουλωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητές του. Αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά πολλών καλλυντικών και είναι μια εξαιρετική επιλογή για την περιποίηση της ξηρής και ευαίσθητης επιδερμίδας. Το βούτυρο καριτέ λιώνει στην θερμοκρασία του σώματος και απλώνεται σαν έλαιο. Η αρχική του σύσταση μοιάζει με αυτή του βουτύρου και μπορεί να αντικαταστήσει το βούτυρο στην μαγειρική.

Κατάλληλο για oμοιοπαθητική

Περιορισμένη προσφορά:
7,20 € 9,00 €
Άμεσα διαθέσιμο - Απόθεμα 1
Πιστοποίηση
Περιγραφή

Χρήση: Απλώστε σε πρόσωπο,σώμα και λαιμό με κυκλικές κινήσεις πρωί και βράδυ. Iδανικό για ξηρό δέρμα.

Τα έλαια, όπως και τα βούτυρα έχουν θεραπευτική και καλλυντική δράση στο δέρμα. Χρησιμοποιούνται είτε αυτούσια, είτε σε μίγματα με αιθέρια έλαια, μέσω απλής εφαρμογής ή με μασάζ.

Λεπτομέρειες προϊόντος
2.101.29

Χαρακτηριστικά

Τύπος επιδερμίδας /ανάγκες
Όλοι οι τύποι
Ευαίσθητη
Ξηρή/ αφυδατωμένη
Πιστοποίηση
Leaping Bunny
Μορφή
Βutter
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σχετικά προϊόντα
LABBOK ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ 100ml LABBOK ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ 100ml
Περιορισμένη προσφορά
Labbok
9,76 € 12,20 €
Το βιολογικό λάδι αμυγδάλου, από τα πιο δημοφιλή, ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και για πολύ ευαίσθητα δέρματα. Είναι κατάλληλο για τη διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας και απαλύνει τις...
Friendly Soap
4,50 €
Σαπούνι καθαρισμού με βούτυρο κακάο και εξαιρετικά απαλή και χωρίς άρωμα σύνθεση. Θρέφει το δέρμα και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των ρυτίδων. Ειδικά σχεδιασμένο για ευαίσθητες ή 'προβληματικές' επιδερμίδες.
Hemp Seed
19,00 €
Πολυτελές πλούσιο βούτυρο σπόρων κάνναβης, με φυσικά συστατικά για να θρέψει και να ενυδατώσει ακόμη και την πιο ξηρή επιδερμίδα. Βαθιά ενυδάτωση - Παρέχει μακροχρόνια απαλότητα σε όλους τους τύπους δέρματος - Θρέφει...

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος