Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

LABBOK ΚΡΕΜΑ ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑΣ 50ml

Κωδικός:
2.101.18
Μάρκα:

Αναπλαστική Καλλυντική Βιολογική Κρέμα Καλέντουλας με ενισχυμένη δράση

Η ενισχυμένη κρέμα καλέντουλας με ιπποφαές και γαϊδουράγκαθο κατάλληλη για όλους, για το πρόσωπο και το σώμα.

Έχουν ενισχυθεί οι αντιαλλεργικές ( λόγω κερκετίνης) και απαλυντικές δράσεις της καλέντουλας με έλαια που αποτοξινώνουν και αναπλάθουν ταχύτατα και αποκαθιστούν τους ιστούς στο δέρμα, δημιουργώντας μια πολυχρηστική, ιδιαίτερα αποτελεσματική κρέμα καλέντουλας.

100% Φυσικά συστατικά

93% Πιστοποιημένο βιολογικό περιεχόμενο

Κατάλληλο για oμοιοπαθητική

14,90 €
Άμεσα διαθέσιμο - Απόθεμα 1
Πιστοποίηση
Περιγραφή

Το βούτυρο καριτέ, η γιογιόμπα και τα φύλλα ελιάς, πλούσια σε πολυφαινόλες, ενυδατώνουν την επιδερμίδα και βοηθούν στο” σκασμένο” δέρμα.

Το χαμομήλι καταπραΰνει το κοκκινισμένο και σκασμένο δέρμα.

Το γαϊδουράγκαθο προσφέρει ισχυρή αποτοξίνωση και βοηθάει στην ταχύτερη ανάπλαση του δέρματος.

Το ιπποφαές, πλούσιο σε λιπαρά οξέα Ω, θρέφει πολύ γρήγορα το δέρμα και δημιουργεί μια ισχυρή φόρμουλα με εξαιρετικές αντιφλεγμονώδεις, καταπραϋντικές και αναπλαστικές ιδιότητες.

Η Βιολογική Κρέμα Καλέντουλας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και μετά το ξύρισμα σε άντρες και γυναίκες, μετά τις δουλειές στο σπίτι στα ταλαιπωρημένα χέρια, σε κοκκινίλες, ήπιες δερματικές αλλεργίες, ατοπικές δερματίτιδες. Είναι κατάλληλη ακόμα και για μωράκια (+12μ) λόγω της αγνότητας των συστατικών σε τσιμπήματα ή στην αλλαγή της πάνας. Απορροφάται πολύ γρήγορα και αποτελεί την απολύτως απαραίτητη βιολογική φόρμουλα για κάθε σπίτι.

Δεν είναι λιπαρή και απορροφάται άμεσα. Η μυρωδιά της είναι απαλή και φυσική. Δεν χρησιμοποιούμε χημικά αρώματα.

Χρήση: Απλώστε την κρέμα με κυκλικές κινήσεις, 2 -3 φορές την ημέρα ή και περισσότερο εάν αυτό κρίνεται απαραίτητο σε πρόσωπο και σώμα. Μόνο για εξωτερική χρήση. Να μη χρησιμοποιείται σε ανοιχτές πληγές.

*Για όλους τους τύπους δέρματος

Κατάλληλο για μωρά, δερματικά εκζέματα, κοκκινίλες, μετά το ξύρισμα σε άντρες και γυναίκες, σκασμένο δέρμα, ήπιες δερματικές αλλεργίες

Λεπτομέρειες προϊόντος
2.101.18

Χαρακτηριστικά

Τύπος επιδερμίδας /ανάγκες
Όλοι οι τύποι
Πιστοποίηση
Leaping Bunny
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σχετικά προϊόντα
Labbok
13,40 €
Η Βιολογική Κρέμα Άρνικας έχει ενισχυμένη δράση χάρη στο Βαλσαμέλαιο και το Αρπαγόφυτο κατά των μυικών πόνων, των τραυματισμών. Αντιμετωπίζει τις κράμπες και τους μώλωπες. Ιδανική για αθλητές και για την αποκατάσταση...
Labbok
12,30 €
Είναι υψηλής ποιότητας φυτικό λάδι πλούσιο σε βιταμίνη Α που απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα και το καθιστά εξαιρετική επιλογή για την περιποίηση της επιδερμίδας σε άτομα με ξηρό δέρμα. Πρόκειται για ένα φυσικό...

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος