Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

URBAN VEDA ΚΑΤΑΡΠΑΫΝΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 30ml

Κωδικός:
1.106.7
Μάρκα:

DOSHA: Pitta

Κατάλληλο για κανονικές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

Διάφορα στοιχεία μπορούν να επηρεάσουν το ευαίσθητο δέρμα. Κλειδώστε την υγρασία και ενθαρρύνετε την ηρεμία με το μεταξένιο Soothing Facial Oil, με επουλωτικό Αβοκάντο, Rosehip και Ιπποφαές. Πάρτε 5 λεπτά για να κάνετε μασάζ σε βάθος και να ενισχύσετε την κυκλοφορία, για θρέψη και μια λαμπερή επιδερμίδα.

31,00 €
Άμεσα διαθέσιμο - Απόθεμα 1
Πιστοποίηση
Περιγραφή

Βοτανικά εκχυλίσματα

Shatavari Extract, Σανταλόξυλο, Πατσουλί, Ylang Ylang

Βιολογικά έλαια

Γλυκό Αμύγδαλο, Αβοκάντο, Ιπποφαές, Rosehip, Δενδρολίβανο, Παλμαρόζα, Καρότο.

Χρήση: Διανείμετε 3-4 σταγόνες στα δάχτυλά σας και τρίψτε ελαφρά για να ζεσταθεί το λάδι πριν πιέσετε σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό. Στη συνέχεια κάντε μασάζ χρησιμοποιώντας κυκλικές κινήσεις. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε σε ελαφρώς νωπή επιδερμίδα ή μετά την ενυδατική.

Λεπτομέρειες προϊόντος
1.106.7

Χαρακτηριστικά

Τύπος επιδερμίδας /ανάγκες
Όλοι οι τύποι
Ευαίσθητη
Μεικτή
Πιστοποίηση
Leaping Bunny
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σχετικά προϊόντα
Urban Veda
13,00 €
DOSHA: Pitta Υγρό καθαρισμού ενυδάτωσης και τόνωσης προσώπου για ευαίσθητες επιδερμίδες, ειδικό για την εξισορρόπηση της Πίτα Ντόσα.  Κατάλληλο και για μετά το ξύρισμα. Αφροδισιακό άρωμα Σανταλόξυλου!
Urban Veda
15,00 €
DOSHA: Pitta Scrub για ευαίσθητες, καταπονημένες επιδερμίδες. Εμπλουτισμένο με χαλαρωτικό Σανδαλόξυλο, αποφλοιώνει το λεπτό και ευαίσθητο δέρμα, έχει θρεπτική δράση ενώ παράλληλα ενυδατώνει και προστατεύει καθώς...
Urban Veda
13,50 €
DOSHA: Pitta Gel καθαρισμού προσώπου για ευαίσθητες επιδερμίδες, εξειδικευμένο για τους τύπους Pitta Dosha σύμφωνα με τη φιλοσοφία της Ayurveda. Ηρεμήστε καθώς πλένετε το πρόσωπό σας με το καθημερινό καταπραϋντικό...

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος