Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

ASTONISH ΑΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ ΑΝΘΗ ΙΒΙΣΚΟΥ 750ml

Κωδικός:
9.126.18
Μάρκα:

Δώστε φρεσκάδα στα δύσκολα για πλύσιμο είδη, όπως χαλιά, καρέκλες και κουρτίνες. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να φρεσκάρετε ρούχα και κλινοσκεπάσματα! Εξουδετερώνει δυσάρεστες οσμές. Αφήνει ένα διακριτικό λουλουδένιο άρωμα Ιβίσκου με νότες από αιθέριο έλαιο Γεράνι!

4,70 €
Άμεσα διαθέσιμο
Πιστοποίηση
Περιγραφή

Χρήση: Ψεκάστε απευθείας πάνω στο ύφασμα για να απομακρύνετε δυσάρεστες οσμές από τσιγάρο, κλεισούρα, ναφθαλίνη κλπ. και αφήστε να στεγνώσει.

Απολύτως διάφανο. Δεν αφήνει στίγματα. Μην το χρησιμοποιείτε σε υφάσματα αδιάβροχα, δέρμα ή σουέτ. Δοκιμάστε σε μια μικρή εμφανή περιοχή πριν από τη χρήση σε ευαίσθητα υφάσματα ή όπου μπορεί να εμφανιστούν σημάδια νερού.

Λεπτομέρειες προϊόντος
9.126.18

Χαρακτηριστικά

Πιστοποίηση
Leaping Bunny
Vegan Society
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σχετικά προϊόντα
Astonish
6,50 €
Υγρό πλυντηρίου με ενσωματωμένο μαλακτικό για πεντακάθαρα και απαλά ρούχα. Ένα υπέροχο μείγμα αρώματος από Λευκά άνθη και πλούσιες Ylang Ylang νότες, τονισμένο από κρεμώδη Καρύδα και ζεστή Βανίλια!
Helan
20,90 €
"Λεπτό και εκλεπτυσμένο" Τα αρωματισμένα στικ μας βοηθούν να δώσουμε στο σπίτι μας χαρακτήρα μέσα από ένα ξεχωριστά προσωπικό άρωμα. Το ευχάριστο μπουκέτο γεμίζει τον αέρα γύρω μας διαπερνώντας το σπίτι με μια...
Astonish
4,50 €
Υγρό καθαρισμού ξύλινων πατωμάτων με ενσωματωμένη τεχνολογία απωθητικής βρωμιάς για να αφήνει μια προστατευτική επίστρωση μετά τον καθαρισμό. Προστατεύει και επαναφέρει την φυσική ομορφιά του ξύλου εύκολα και...

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος