Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

FORREST & LOVE ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΕΡΟΥ ΣΦΥΡΗΛΑΤΟ 1000ml

Κωδικός:
9.124.8
Μάρκα:

Μπουκάλι για νερό κατασκευασμένο από 99,7% αγνό καθαρό χαλκό, χειροποίητο και χωρίς διαρροές, με αποδεδειγμένα οφέλη, βασιζόμενο στις αρχές της Αγιουρβέδα, φτιαγμένο για μια ολόκληρη ζωή. Τα χάλκινα μπουκάλια της εταιρίας Forrest & Love έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Φέρουν πιστοποίηση TÜV Rheinland Γερμανίας για την ποιότητα και για τις αντιβακτηριακές ιδιότητες τους.

300g

Χωρίς βαρέα μέταλλα και τοξίνες

Με φαρδύ στόμιο ώστε να χωράνε και παγάκια.

100% ανακυκλώσιμο

39,95 €
Χωρίς απόθεμα
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Πιστοποίηση
Περιγραφή

Το καθένα από τα χειροποίητα μπουκάλια έχει σχεδιαστεί στο Μόναχο της Γερμανίας και στη συνέχεια έχει κατασκευαστεί από τη μικρή οικογενειακή ομάδα τεχνιτών της εταιρείας στην Ινδία. Μέσω του λειτουργικού σχεδιασμού και της εξαιρετικής δεξιοτεχνίας, τα χάλκινα μπουκάλια κατασκευάζονται αποκλειστικά για πόσιμο νερό και εξισορροπούν τα επίπεδα PH του σώματός σας, μειώνοντας παράλληλα την αρνητική επίδραση των πλαστικών φιαλών μίας χρήσης στον πλανήτη μας.

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με αποτοξινωτικό χαλκό.

«Επειδή το νερό έχει μνήμη, ανησυχούμε πολύ για το πώς το αποθηκεύουμε. Εάν διατηρήσετε το νερό σε ένα χάλκινο δοχείο, κατά προτίμηση μια νύχτα ή τουλάχιστον για τέσσερις ώρες, το νερό αποκτά μια συγκεκριμένη ποιότητα από τον χαλκό που είναι πολύ καλή για το συκώτι σας και ειδικότερα για την υγεία και την ενέργειά σας» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Ινδός δάσκαλος γιόγκι Sadhguru.

Οφέλη: Από την αρχαιότητα, η Αγιουρβέδα υποστηρίζει τα οφέλη από το πόσιμο νερό χαλκού. Σύμφωνα με την Αγιουρβέδα, όταν αποθηκεύετε νερό σε χάλκινο δοχείο για διάστημα 6-8 ωρών (καλύτερα αποθηκεύεται κατά τη διάρκεια της νύχτας), το νερό γίνεται φυσικά αλκαλικό. Αυτό συμβαίνει επειδή το χάλκινο δοχείο φορτίζει θετικά το νερό και το ενεργοποιεί, κάνοντας το νερό «ζωντανό» ξανά. Αφήνει επίσης τη γεύση μεταξένια απαλή. Το φορτισμένο νερό χαλκού συμβάλλει στην ισορροπία του Tridosha (Vata, Kapha και Pitta) του σώματος. Στην Αγιουρβέδα, αυτό το μετασχηματισμένο, θεραπευτικό νερό που λαμβάνεται από δοχεία χαλκού ονομάζεται «Tamra Jal».

Φροντίδα – Καθαρισμός

Όλα τα χάλκινα προϊόντα της εταιρίας forest & love, εγγυώνται  υψηλή ποιότητα. Τα μπουκάλια και τα ποτήρια φέρουν ειδική εξωτερική χάλκινη επίστρωση, απολύτως ασφαλή για χρήση σε τρόφιμα. Διατηρούν εξωτερικά τη λάμψη τους χωρίς καμία επιπλέον φροντίδα. Στο εσωτερικό τους μέρος ο χαλκός είναι φυσικός.

Ο χαλκός του μπουκαλιού έχει από μόνος του  αντιβακτηριακό και αποστειρωτικό αποτέλεσμα και συνεπώς απαιτείται ελάχιστη συντήρηση. Επιπλέον ο χαλκός είναι ανθεκτικός στη διάβρωση, δεν σκουριάζει και  παραμένει αυτούσιος για ολόκληρες γενιές. Τα χάλκινα μπουκάλια και ποτήρια δεν είναι κατάλληλα για το πλυντήριο πιάτων.

Ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε τα χάλκινα σκεύη είναι χρησιμοποιώντας αφαλατικό ή κιτρικό οξύ σε σκόνη, το οποίο χρησιμοποιείται όπως ακριβώς  με τον καθαρισμό ενός βραστήρα. Τοποθετήστε δηλαδή μία κουταλιά της σούπας κιτρικό οξύ στο σκεύος, προσθέστε ζεστό νερό κι αφήστε το να δράσει 5’. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Το εσωτερικό μέρος  του σκεύους σας θα λάμψει σαν καινούριο.

Εναλλακτικά, στύψτε μισό λεμόνι (ή ¼ φλιτζάνι ξίδι που έχει υποστεί ζύμωση) και προσθέστε 1 κουταλιά αλάτι στο μπουκάλι μαζί με 1-2 φλιτζάνια ζεστό νερό. Ανακινήστε και ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Το εσωτερικό μέρος του μπουκαλιού θα λάμψει σαν καινούριο!

Μερικές φορές εμφανίζεται συσσώρευση χαλκού γύρω από το καπάκι της φιάλης. Χρησιμοποιήστε λεμόνι για να σκουπίσετε μέσα στο λαιμό / πέλμα της φιάλης και στη συνέχεια ξεπλύνετε με καθαρό νερό. .

Θυμηθείτε: Εάν χρησιμοποιείτε ξύδι ή λεμόνι, μην αποθηκεύετε το μείγμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τόσο το ξίδι όσο και το λεμόνι θα μπορούσαν να αντιδράσουν πολύ έντονα με χαλκό. 

Λεπτομέρειες προϊόντος
9.124.8
Σχετικά προϊόντα
Forrest & Love
59,95 €
Κάντε μια λαμπερή προσθήκη στο σπίτι σας με αυτή τη χάλκινη χειροποίητη σφυρήλατη κανάτα! Ένα εντυπωσιακό και απαραίτητο στοιχείο για όσους είναι έμπειροι στο να ξεχωρίζουν τα καλύτερα υλικά και την αγροτική...
Forrest & Love
17,00 €
Σχεδιασμένη σε κλασικό, μινιμαλιστικό στυλ που θα αναδείξει αμέσως τη συλλογή του μπαρ σας, η Moscow Mule Mug είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα ποιότητας τροφίμων με πολυτελή εμφάνιση χαλκού. Αυτή η...
Hemp Seed
16,00 €
Μοναδικό κερί που λιώνει σε ένα ζεστό λάδι μασάζ, απορροφάται ευχάριστα από το δέρμα, αφήνοντάς το καλά ενυδατωμένο και μεταξένια απαλό. Με φρέσκο άρωμα Λευκό Τσάι και Τζίντζερ! Θρέφει και προστατεύει το δέρμα -...
Friendly Soap
5,50 €
Βάση για σαπούνι. Για να μην γλιστράει και να μην αφήνει υπολείμματα. Ένα εξαιρετικό αξεσουάρ που επιτρέπει στο αγαπημένο σας σαπούνι να στεγνώνει εύκολα μεταξύ των χρήσεων. Κατασκευασμένο από μπαμπού. Βιώσιμο και...

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος