Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

HELAN ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΣΠΡΕΪ FIOR DI TALCO 100ml

Κωδικός:
5.110.37
Μάρκα:

Ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες, χωρίς αλουμίνιο. Αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα με νότες Εσπεριδοειδών, Ταλκ, Λουλουδιών, Μόσχου, Λευκού Γκρέιπφρουτ, Άγριας βιολέτας.

Στοχεύει στην πρόληψη του σχηματισμού δυσάρεστων οσμών ελέγχοντας τους μικροοργανισμούς που ευθύνονται για την αποικοδόμηση του ιδρώτα. Το προϊόν συνδυάζει τις δερμο-καθαριστικές δράσεις του αποσταγμένου νερού Αμαμελίδας με αντιενζυματικές ουσιίες για να εμποδίσει την ενζυματική δραστηριότητα με την οποία τα βακτήρια διασπούν τα συστατικά του ιδρώτα, χωρίς να φράζει τους πόρους και χωρίς να παρεμποδίζει την παραγωγή του ιδρώτα.

12,60 €
Χωρίς απόθεμα
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Πιστοποίηση
Περιγραφή

Χρήση: Εφαρμόστε μετά από το ντους ή από τοπικό καθαρισμό για να προετοιμάσετε καλύτερα το δέρμα. Ψεκάστε όποτε νιώσετε την ανάγκη.

Λεπτομέρειες προϊόντος
5.110.37

Χαρακτηριστικά

Πιστοποίηση
Leaping Bunny
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σχετικά προϊόντα
Helan
12,60 €
Ειδικά σχεδιασμένο για ιδιαίτερα ευαίσθητες επιδερμίδες, χωρίς αλουμίνιο και οινόπνευμα.  Με αισθησιακό άρωμα Κεχριμπάρι, Πικάντικη Πούδρα. Καρυδιά, Ίρις, Βελανιδιά. Δεν ερεθίζει και προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα...
Helan
35,90 €
"Ένα πρωτότυπο μπουκέτο, πολύ θηλυκό, γοητευτικό και εκλεπτυσμένο" Εσπεριδοειδή, Πούδρα, Άνθη, Chypre, Μόσχος Λεμόνι Σικελίας, Λευκό Γκρέιπφρουτ, Άγρια Βιολέτα, Τριγωνέλλα, Τόνκα.

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος