Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

ASTONISH ΥΠΕΡΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ SECRET GARDEN 300ml

Κωδικός:
9.126.9
Μάρκα:

Συμπυκνωμένο απολυμαντικό για την εξάλειψη μικροβίων σε επιφάνειες στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένων των E.coli και Salmonella. Είναι επίσης υπέροχο ως αποσμητικό σε νεροχύτες, αποχετεύσεις και τουαλέτες. Σκοτώνει το 99,9% των ιών, συμπεριλαμβανομένων των κοροναϊών.

Ένα μείγμα από Φρουτώδες Λουλουδένιο άρωμα, τονισμένο με εξωτικό Λίτσι και πλούσιες Ξυλώδης νότες!

4,90 €
Χωρίς απόθεμα
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Πιστοποίηση
Περιγραφή

Με πρόσθετα τασιενεργά, ώστε να είναι επίσης καθαριστικό για δάπεδα, ψυγεία, κάδους, υφάσματα, επιφάνειες, τουαλέτες, νεροχύτες και για όλο το σπίτι.

Διατηρεί τους χώρους των κατοικιδίων καθαρούς και φρέσκους ​​και σκοτώνει το 99,9% των κοινών βακτηρίων που είναι επιβλαβή για τα ζώα και τους ανθρώπους. Εξαλείφει τα μικρόβια και τους μικροοργανισμούς σε επιφάνειες όπως E.coli, Salmonella, Listeria και MRSA.

Δεν περιέχει διαλύτες, ώστε να μην είναι εύφλεκτο.

Χρήση: μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθαρό ή αραιωμένο 1:40 για χρήση ως απολυμαντικό.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι η περιοχή έχει στεγνώσει πριν χρησιμοποιηθεί από κατοικίδια.

Βγάζει 20 λίτρα

Για να φρεσκάρετε τα δάπεδα: αραιώστε 4 καπάκια σε 2,4 λίτρα ζεστού νερού και στη συνέχεια σκουπίστε με τη σφουγγαρίστρα. Αφήστε τα δάπεδά σας καθαρά και χωρίς βακτήρια!

Για κάδους: αδειάστε τον κάδο σας και τοποθετήστε τον στον νεροχύτη ή στον κήπο. Γεμίστε με ζεστό νερό, και δυο καπάκια προϊόντος και αφήστε το να μουλιάσει για λίγο. Αδειάστε και ξεπλύνετε.

Καθαρά υφάσματα: τα πανιά και τα σφουγγάρια φιλοξενούν μικρόβια, για να αποφύγετε την εξάπλωσή τους σε όλη την επιφάνεια, γεμίστε το νεροχύτη σας με ζεστό νερό και προσθέστε ένα καπάκι προϊόντος. Βάλτε τα μέσα και αφήστε τα να μουλιάσουν. 

Φρεσκάρετε το ψυγείο σας: χρησιμοποιήστε ένα καλά αραιωμένο διάλυμα προϊόντος για να σκουπίσετε το εσωτερικό του ψυγείου σας για να απαλλαγείτε από δυσάρεστες οσμές και βακτήρια. Μην χρησιμοποιείτε πάρα πολύ, ώστε να μην επηρεάσει τη μυρωδιά των τροφίμων.

Αρωματικό χώρου: αραιώστε το προϊόν 1 προς 40 σε ένα μπουκάλι σπρέι και χρησιμοποιήστε το σαν αρωματικό χώρου! Ψεκάστε σε επιφάνειες για να σκοτώσετε τα μικρόβια και να φρεσκάρετε.

Προσοχή: Για μη πορώδεις, σκληρές επιφάνειες. Μην χρησιμοποιείτε σε διαυγές ή μαλακό πλαστικό, συμπεριλαμβανομένου του Perspex. Αφήστε τις επιφάνειες επαφής με τα τρόφιμα να στεγνώσουν εντελώς πριν από τη χρήση. Μην εφαρμόζετε απευθείας στα τρόφιμα.

Λεπτομέρειες προϊόντος
9.126.9

Χαρακτηριστικά

Πιστοποίηση
Leaping Bunny
Vegan Society
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σχετικά προϊόντα
Astonish
4,90 €
Συμπυκνωμένο καθαριστικό για το σπίτι. Καθαρίζει σε βάθος τις επιφάνειες και είναι επίσης υπέροχο ως αρωματιστής σε νεροχύτες, αποχετεύσεις και τουαλέτες.  Ένα φρέσκο, Λουλουδένιο άρωμα με αναζωογονητικές νότες από...
Insight
5,60 €
Φτιαγμένο με 99% φυτικής προέλευσης συστατικά, προσεκτικά επιλεγμένα για την απαλή δράση τους στο υδρολιπιδικό στρώμα του δέρματος. Με αιθέριο έλαιο τεϊόδεντρου, γνωστό για τις αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδης...
Astonish
4,70 €
 Αντιμουχλικό,  εκτοξεύει μακριά λεκέδες μούχλας χωρίς να χρειάζεται καθαρισμός. Αφαιρεί και προλαμβάνει αποτελεσματικά τη μούχλα από τις σκληρές επιφάνειες Περιέχει χλωρίνη και σκοτώνει το 99,9% των βακτηρίων....

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος