Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

INSIGHT INCOLOR CORRECTOR 60ml

Κωδικός:
3.115.2
Μάρκα:

Κρέμα βαφής μαλλιών με βιολογικό έλαιο Argan, Grapeseed Butter και χαμηλή περιεκτικότητα σε αμμωνία. Περιέχει ένα καινοτόμο μείγμα φυσικής προέλευσης, το Hydra-color, για να συγκρατεί την υγρασία μέσα στην τρίχα, προσφέροντας μια εξαιρετικά ενυδατική δράση.

- 100% κάλυψη των πιο δύσκολων γκρίζων μαλλιών - Υψηλή διάρκειας χρώμα - Έντονες και βαθιές αποχρώσεις - Πιο απαλά, αναδομημένα και υγιή μαλλιά - Άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα

90% Φυσικά συστατικά -  Nickel tested < 0,5 PPM

Περιορισμένη προσφορά:
5,76 € 7,20 €
Χρώμα Βαφης
Άμεσα διαθέσιμο - Απόθεμα 1
Πιστοποίηση
Περιγραφή

Τα διορθωτικά ( correctors ), χρησιμοποιούνται για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων τόνων, για την ενίσχυση του υπάρχοντος χρώματος, για την επίτευξη μεσαίων τόνων και τη δημιουργία παστέλ χρωμάτων.

Δεν συνιστάται να χρησιμοποιηθούν μόνα τους. Χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τις βαφές και τους ενεργοποιητές χρώματος, σε αυστηρά καθορισμένες αναλογίες, ανάλογα με την επιθυμητή απόχρωση αποτελέσματος.

Σε περίπτωση που εφαρμοστούν μόνα τους, δεν θα δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και θα ξεθωριάσουν γρήγορα.

Η σύνθεση με χαμηλή περιεκτικότητα σε αμμωνία επιτρέπει να έχετε λαμπερά μαλλιά, σεβόμενη παράλληλα τις ίνες των μαλλιών και προστατεύοντάς τα. Χάρη στη φυτοκερατίνη, το έλαιο argan και το βούτυρο σταφυλιού, εξασφαλίζει μια μαλακτική δράση αναδιάρθρωσης και περιποίησης.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ

Μίγμα Hydra-Color + Φυτική φυτοκερατίνη + Βιολογικό λάδι Argan + Βούτυρο σταφυλιού

Χρήση: Σε ένα μη μεταλλικό μπολ, με έτοιμο το μείγμα βαφής μαλλιών και activator, προσθέστε την απαραίτητη ποσότητα corrector, ανάλογα με το επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα:

- ρίζες με γκρίζα μαλλιά: 2-3% του χρώματος και activator

- για ορατές ανταύγειες ή αντιθέσεις: 10-20% του χρώματος και activator

- για έντονο χρωματισμό: 50% του χρώματος και activator

Λεπτομέρειες προϊόντος
3.115.2

Χαρακτηριστικά

Πιστοποίηση
Vegan ok
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σχετικά προϊόντα
INSIGHT INCOLOR VEGAN 100ml INSIGHT INCOLOR VEGAN 100ml
Περιορισμένη προσφορά
Insight
6,88 € 8,60 €
Κρέμα βαφής μαλλιών με βιολογικό έλαιο Argan, Grapeseed Butter και χαμηλή περιεκτικότητα σε αμμωνία. Περιέχει ένα καινοτόμο μείγμα φυσικής προέλευσης, το Hydra-color, για να συγκρατεί την υγρασία μέσα στην τρίχα,...
INSIGHT ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΗΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ 30VOL. 150ml INSIGHT ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΗΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ 30VOL. 150ml
Περιορισμένη προσφορά
Insight
2,00 € 2,50 €
Θρεπτικό Color Activator με πρωτεΐνες ρυζιού. Ενεργοποιητής για βαφή και ξάνοιγμα. Εξασφαλίζει την τέλεια ανάπτυξη κάθε μικροχρωστικής, για αποτέλεσμα με έντονες αποχρώσεις. Vol 30/9% Άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα....

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος