Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

LABBOK BOOSTING MIST ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΠΡΕΒΙΟΤΙΚΑ 100ml

Κωδικός:
1.103.5
Μάρκα:

Mist με άρωμα εσπεριδοειδή για να ξυπνήσει τα κύτταρα του δέρματος!

Η επιδερμίδα με την χρήση των πρεβιοτικών βρίσκει την ”ισορροπία” της και παραμένει υγιής. Το Τζίντζερ, ο Καφές και ο Ανανάς αποκαθιστούν την λάμψη, το Αγγούρι και η Αμαμελίδα ενυδάτωνουν και περιορίζουν την ερυθρότητα.

Oil free 

100% Φυσικά Συστατικά

με Βιολογικά Πρεβιοτικά

Κατάλληλο για ομοιοπαθητική

29,90 €
Άμεσα διαθέσιμο
Πιστοποίηση
Περιγραφή

Το μικροβίωμα ή μικροχλωρίδα του δέρματος είναι το αόρατο οικοσύστημα δισεκατομμυρίων βακτηρίων και μικροοργανισμών που ζουν πάνω του. Το στρες, η ρύπανση και η ακτινοβολία UV, σε συνδυασμό με ακατάλληλα καλλυντικά προϊόντα, μπορούν να τροποποιήσουν τους μικροβιακούς πληθυσμούς του δέρματος και να έχουμε ένα δέρμα υπερευαίσθητο, ερεθισμένο, με ακμή και έκζεμα. Τα πρεβιοτικά δίνουν τροφή στο δέρμα, ισορροπούν τα φιλικά βακτήρια, ενισχύουν το μικροβίωμα και την άμυνά του.

Θρεπτικά συστατικά (ευδιάλυτοι υδατάνθρακες, κυρίως φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες και ινουλίνες). 

Χρήση: οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή όταν νιώσετε την ανάγκη για αναζωογόνηση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του (χωρίς την χρήση κρέμας μέσα στην ημέρα) σε συνδυασμό με τον αφρό καθαρισμού ενάντια στην ακμή και το ερεθισμένο δέρμα με φλεγμονές, με εξαιρετικά αποτελέσματα από την πρώτη εβδομάδα. Επίσης, μπορεί να αναζωογονήσει το μακιγιάζ και να αποτελέσει την βάση για την εφαρμογή της κρέμας μετά τον καθαρισμό πρωί και βράδυ.

Λεπτομέρειες προϊόντος
1.103.5

Χαρακτηριστικά

Τύπος επιδερμίδας /ανάγκες
Όλοι οι τύποι
Πιστοποίηση
Leaping Bunny
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σχετικά προϊόντα
Urban Veda
13,00 €
DOSHA: Vata Υγρό καθαρισμού, ενυδάτωσης και τόνωσης προσώπου για αφυδατωμένη και άτονη επιδερμίδα. Το Radiance Hydrating Toner ενισχύει τα επίπεδα ενυδάτωσης και κλειδώνει την υγρασία. Με κουρκουμά για αντιφλεγμονώδη...

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος