Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

EARTHLY BODY 3 ΣΕ 1 ΒΡΩΣΙΜΟ ΚΕΡΙ ΜΑΣΑΖ CHERRY 113g

Κωδικός:
2.111.6
Μάρκα:

Κερί σε σχήμα καρδιάς με υπέροχο άρωμα κεράσι! Λιώνει σε ένα αισθησιακό, ενυδατικό λάδι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μασάζ, ενώ η διακριτική γεύση του προσθέτει μια νότα διασκέδασης για εσάς και το σύντροφό σας. Μοναδική σύνθεση 3 σε 1 για χρήση ως κερί, λάδι και ενυδάτωση - Απαλύνει και θρέφει το δέρμα - Βοηθά στη διατήρηση της επιδερμίδας σε υγιή και νεανική εμφάνιση.

16,00 €
Χωρίς απόθεμα
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Πιστοποίηση
Περιγραφή

Ειδικά σχεδιασμένο για να λιώνει μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη θερμοκρασία του σώματος, το κερί μασάζ 3 σε 1 δεν παρέχει μόνο ρομαντικό φως και άρωμα - όταν λιώσει, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ενυδατική κρέμα ή ζεστό λάδι μασάζ. Το έλαιο κάνναβης, το κύριο συστατικό αυτών των κεριών, έχει έναν φανταστικό παράγοντα ολίσθησης για μασάζ καθώς διαπερνά το στρώμα των λιπιδίων των κυττάρων και αφήνει το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο, και όχι λιπαρό ή κολλώδες.

Ο μοναδικός συνδυασμός λαδιών, όπως καρύδας και αβοκάντο, βερίκοκο και σογιέλαιο, σε αυτά τα κεριά αυξάνει επίσης το χρόνο καύσης τους. Το λάδι σόγιας καίει καθαρότερα και περισσότερο από την παραφίνη, οπότε αυτά τα κεριά θα καίγονται για έως και 30 ώρες, ανάλογα με το πόσο λιωμένο κερί μπορεί να χρησιμοποιήσετε για άλλες απολαύσεις. Μόλις δοκιμάσετε αυτά τα μοναδικά κεριά, θα εκπλαγείτε με όλους τους τρόπους που τα χρησιμοποιείτε καθημερινά!

Λεπτομέρειες προϊόντος
2.111.6

Χαρακτηριστικά

Τύπος επιδερμίδας /ανάγκες
Όλοι οι τύποι
Πιστοποίηση
Leaping Bunny
Μορφή
Κεριά
Λάδια
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σχετικά προϊόντα
HEMP SEED ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΛΑΔΙ ΣΕ SPRAY SKINNY DIP 237ml HEMP SEED ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΛΑΔΙ ΣΕ SPRAY SKINNY DIP 237ml
Περιορισμένη προσφορά
Hemp Seed
12,80 € 16,00 €
Διατηρήστε το δέρμα σας απαλό, δροσερό και ακαταμάχητο μετά από μπάνιο ή ντους. Αυτό το ελαφρύ σπρέι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ένα ελαφρύ λάδι μασάζ, ενώ αφήνει πίσω του μια νότα από ένα υπέροχο γλυκό άρωμα...
Earthly Body
7,90 €
Βρώσιμο λάδι μασάζ με επαγγελματική ολίσθηση που κάθεται και απορροφάται ευχάριστα. Ιδανικό για μασαζ, με παιχνιδιάρικο άρωμα κεράσι! Απορροφάται στο δέρμα για βαθιά ενυδάτωση - Υψηλής ποιότητας, μη λιπαρή φόρμουλα.
Earthly Body
7,90 €
Βρώσιμο λάδι μασάζ με επαγγελματική ολίσθηση που κάθεται και απορροφάται ευχάριστα. Ιδανικό για μασαζ, με αισθησιακό άρωμα βανίλιας! Απορροφάται στο δέρμα για βαθιά ενυδάτωση - Υψηλής ποιότητας, μη λιπαρή φόρμουλα.
Hemp Seed
16,00 €
Μοναδικό κερί που λιώνει σε ένα ζεστό λάδι μασάζ, απορροφάται ευχάριστα από το δέρμα, αφήνοντάς το καλά ενυδατωμένο και μεταξένια απαλό. Με δροσερό γλυκό άρωμα Guava και Blackberry! Θρέφει και προστατεύει το δέρμα -...

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος