Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Φίλτρα

Brands
περισσότερα... λιγότερα
Τύπος επιδερμίδας /ανάγκες
περισσότερα... λιγότερα
Πιστοποίηση
περισσότερα... λιγότερα
Τύπος/ανάγκες
περισσότερα... λιγότερα
ΦΙΛΤΡΑ

ΣΑΠΟΥΝΙΑ/ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΑ

Faith In Nature
2,90 €
Χειροποίητο σαπούνι με έλαιο κάνναβης και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, για απαλό καθαρισμό και θρεπτική δράση καθώς απομακρύνει βακτήρια και ρύπους! 100% φυσικό προϊόν / χωρίς parabens και sls / συσκευασία από 100%...
Friendly Soap
3,70 €
Σαπούνι με μια υπέροχη, δυνατή σύνθεση κουρκουμά και τεϊόδεντρου. Με πλούτο θεραπευτικών δράσεων και μεταξένιο απαλό αφρό. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε επιδερμίδες με ακμή.
Friendly Soap
3,70 €
Ξυπνήστε και μυρίστε τα εσπεριδοειδή! Τα έλαια από πορτοκάλι και γκρέιπφρουτ συμπληρώνουν τέλεια την πλούσια ενυδατική δράση του έλαιου καρύδας, του ελαιόλαδου και του βουτύρου shea.
Friendly Soap
3,70 €
Τονώστε τη διάθεσή σας με το γλυκό άρωμα εσπεριδοειδών από απόσταξη αιθέριου ελαίου λεμονόχορτου, το οποίο έχει επίσης υπέροχες αντισηπτικές, αντιβακτηριακές και αποσμητικές ιδιότητες.
Friendly Soap
3,70 €
Το απόλυτο κλασικό - στην πραγματικότητα το λατινικό όνομα για τη λεβάντα σημαίνει πλύσιμο. Είτε μιλάτε τη γλώσσα είτε όχι, αυτό το σαπούνι θα σας χαλαρώσει και θα σας καθαρίσει ευχάριστα.
Friendly Soap
5,50 €
Θήκη για σαπούνι από αλουμίνιο. Ελαφριά και ανθεκτική που την καθιστά ιδανική για ταξίδια! Το υλικό είναι πλήρως ανακυκλώσιμο.

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος