Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

GOOD BUBBLE ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ COTTONSEED & ALOE VERA 250ml

Κωδικός:
7.101.1
Μάρκα:

Ήπια και απαλή ενυδατική κρέμα μωρού κατάλληλη για νεογέννητα και άνω. Με Cottonseed και αλόη που φροντίζουν, προστατεύουν και ενυδατώνουν το ευαίσθητο νεανικό δέρμα.

Παιδιατρικά και δερματολογικά ελεγμένο. Κλινικά αποδεδειγμένο ως κατάλληλο για ευαίσθητα και επιρρεπή σε έκζεμα παιδιά

5,00 €
Άμεσα διαθέσιμο - Απόθεμα 1
Πιστοποίηση
Περιγραφή

Χωρίς θειικά άλατα, parabens, σιλικόνη, PEG, φθαλικά και τεχνητό χρώμα. Με άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα.

Χρήση: Για εξαιρετικά μαλακό δέρμα, απλώστε ομοιόμορφα με τα χέρια σας σε όλο το σώμα, το πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια του παιδιού. Εφαρμόστε δύο φορές την ημέρα για να διατηρήσετε το δέρμα ενυδατωμένο. Σχεδιασμένο για ευαίσθητο και επιρρεπές στο έκζεμα δέρμα, αλλά παρακαλώ όπως κάνετε δοκιμή σε μικρή επιφάνεια την πρώτη χρήση.

Φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία με βιοπλαστικό μπουκάλι που προέρχεται από ανανεώσιμες, βιώσιμες πρώτες ύλες με βάση το ζαχαροκάλαμο.

Γνωρίζατε ότι το ζαχαροκάλαμο απομακρύνει το διοξείδιο του άνθρακα από την ατμόσφαιρα καθώς μεγαλώνει; Αυτό το μπουκάλι βοηθά στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα έναντι του τυπικού πλαστικού. Το μπουκάλι και η αντλία είναι 100% ανακυκλώσιμα.

Λεπτομέρειες προϊόντος
7.101.1

Χαρακτηριστικά

Τύπος επιδερμίδας /ανάγκες
Όλοι οι τύποι
Ευαίσθητη
Πιστοποίηση
Leaping Bunny
Vegan Society
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σχετικά προϊόντα
The Humble Co.
4,00 €
Καθαρίζει όπως και μια πλαστική οδοντόβουρτσα αλλά είναι κατασκευασμένη από την καλύτερη εφεύρεση της μητέρας γης, το μπαμπού! Με της υψηλότερης ποιότητας τρίχες από νάιλον για να εξασφαλίσει αποτελέσματα...
The Humble Co.
8,50 €
Τα ούλα σας δεν χρειάζεται να καίνε για να φρεσκάρετε την αναπνοή σας! Αυτό το μη τοξικό στοματικό διάλυμα με χυμό Αλόης Βέρα και γεύση φράουλας, βοηθά στην επούλωση πληγών, ανακουφίζει από το ξηρό στόμα, μειώνει τη...

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος