Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

EARTHLY BODY ΒΡΩΣΙΜΟ ΛΑΔΙ ΜΑΣΑΖ ΦΡΑΟΥΛΑ 60ml

Κωδικός:
2.111.8
Μάρκα:

Βρώσιμο λάδι μασάζ με επαγγελματική ολίσθηση που κάθεται και απορροφάται ευχάριστα. Ιδανικό για μασαζ, με λαχταριστό άρωμα φράουλας!

Απορροφάται στο δέρμα για βαθιά ενυδάτωση - Υψηλής ποιότητας, μη λιπαρή φόρμουλα.

7,90 €
Χωρίς απόθεμα
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Πιστοποίηση
Περιγραφή

100% φυσικό μείγμα ελαίων (συμπεριλαμβανομένων κάνναβης, αμυγδάλου, σπόρου σταφυλιού, βερίκοκου και βιταμίνης Ε) παρέχει επαγγελματική ολίσθηση, ενώ απορροφάται αργά για να ενυδατώνει και να μαλακώνει το δέρμα σας, χωρίς λιπαρά υπολείμματα. Η ποιότητα του σπα μεταφέρεται κατευθείαν στο δωμάτιό σας με διακριτικές γεύσεις που προσθέτουν ένα παιχνιδιάρικο τόνο. Το πλέον λείο, σφριγηλό δέρμα σας (και ο/η συντροφός σας) θα σας ευχαριστήσει!

Λεπτομέρειες προϊόντος
2.111.8

Χαρακτηριστικά

Τύπος επιδερμίδας /ανάγκες
Όλοι οι τύποι
Πιστοποίηση
Leaping Bunny
Μορφή
Λάδια
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σχετικά προϊόντα
Earthly Body
7,90 €
Βρώσιμο λάδι μασάζ με επαγγελματική ολίσθηση που κάθεται και απορροφάται ευχάριστα. Ιδανικό για μασαζ, με λαχταριστό άρωμα καρπούζι! Απορροφάται στο δέρμα για βαθιά ενυδάτωση - Υψηλής ποιότητας, μη λιπαρή φόρμουλα.
Earthly Body
19,00 €
Βρώσιμο λάδι μασάζ με επαγγελματική ολίσθηση που κάθεται και απορροφάται ευχάριστα. Ιδανικό για μασαζ, με υπέροχο άρωμα μπανάνα! Απορροφάται στο δέρμα για βαθιά ενυδάτωση - Υψηλής ποιότητας, μη λιπαρή φόρμουλα.
Earthly Body
16,00 €
Κερί σε σχήμα καρδιάς με υπέροχο άρωμα κεράσι! Λιώνει σε ένα αισθησιακό, ενυδατικό λάδι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μασάζ, ενώ η διακριτική γεύση του προσθέτει μια νότα διασκέδασης για εσάς και το σύντροφό σας....
Earthly Body
7,90 €
Βρώσιμο λάδι μασάζ με επαγγελματική ολίσθηση που κάθεται και απορροφάται ευχάριστα. Ιδανικό για μασαζ, με παιχνιδιάρικο άρωμα κεράσι! Απορροφάται στο δέρμα για βαθιά ενυδάτωση - Υψηλής ποιότητας, μη λιπαρή φόρμουλα.

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος