Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

HELAN ELEMI EAU DE PARFUM 50ml

Κωδικός:
2.131.11
Μάρκα:

"Αυτό το άρωμα είναι πλούσιο, γεμάτο σώμα με έντονη προσωπικότητα"

Μεσογειακό, Δροσερά 'Οξινο, Αρωματικό, Πικάντικο, Ξυλώδες

Ελεμί, Κέδρος, Περγαμόντο Καλαβρίας, Βιολέτα.

35,90 €
Άμεσα διαθέσιμο - Απόθεμα 1
Πιστοποίηση
Περιγραφή

Η γραμμή του αρώματος ξεκινά με μια έκρηξη στιβαρών, αποφασιστικών εσπεριδοειδών: για μια αφρώδη, ζωηρή αίσθηση μεσογειακής φρεσκάδας που ενισχύεται από ένα ελαφρώς πικρό ξύσμα που απελευθερώνεται από άνθη και φύλλα Γκρέιπφρουτ, αναζωογονημένο από Περγαμόντο Καλαβρίας και ισορροπημένο από το ρητινώδες άρωμα βαλσαμικού που εξάγεται από το μεγαλοπρεπές Elemì και στη συνέχεια αναμειγνύεται με το πικάντικο άρωμα των ριζών Kava kava.

Οι μυρωδάτοι κρύσταλλοι Φασκόμηλου Αγιάννης και Μενθόλης ενισχύουν τη φρέσκια αρωματική όψη πριν γλιστρήσουν στην καρδιά του αρώματος με μια πρωτότυπη και απροσδόκητη λουλουδένια παρουσία, σύμφωνα με τα παραδοσιακά πρότυπα των αρσενικών αρωμάτων, αλλά που ενισχύει την πρωτοτυπία του: τον αισθησιασμό των φύλλων Βιολέτας και η πράσινη κομψότητα των ανθών από Γεράνι ενισχύεται από την ξηρότητα του Κέδρου που ενισχύεται από το Σανταλόξυλο και ενισχύεται από την ξύλινη ρίζα Vetiver για να εξασφαλίσει μια σταθερή καρδιά που είναι ταυτόχρονα αξιόπιστη και απαιτητική.

Η βάση, ενισχυμένη από τα ξυλώδη αρώματα της δενδρώδους βλάστησης, ρέει μέσα από τα απαλά αρώματα που παράγονται από τον λευκό Μόσχο και το Κεχριμπάρι δημιουργώντας μια ισορροπημένη και έντονη σειρά αρωμάτων.

Αυτό είναι ένα άρωμα στο οποίο η καινοτομία, η αυθεντικότητα, η διαφορετικότητα, η ενέργεια και η αγνότητα ενώνονται και εκφράζονται με όλη τους την πρωτοτυπία.

Λεπτομέρειες προϊόντος
2.131.11

Χαρακτηριστικά

Πιστοποίηση
Leaping Bunny
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σχετικά προϊόντα
Helan
41,90 €
"Ένα πλήρες μπουκέτο, που δίνει έναν έντονο αρρενωπό χαρακτήρα και αποκαλύπτει ένα αλάνθαστο άρωμα" Εσπεριδοειδές, Πικάντικο, Ξυλώδες. Άνθη πορτοκαλιάς, Βέτιβερ Αϊτής, Μιμόζα, Πατσουλί, Βελανιδιά.
Helan
35,90 €
«Δύναμη, αντίσταση στις αντιξοότητες του κλίματος, μεγάλη διάρκεια, κομψότητα και μεγαλείο... μια γοητεία που προκύπτει από τη εξαιρετική ισορροπία» Φρέσκο, Αρωματικό, Φουζέρ. Περγαμόντο, Μανταρίνι, Σανταλόξυλο,...

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος