Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

ASTONISH ΥΠΕΡΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ YLANG BLISS 300ml

Κωδικός:
9.126.16
Μάρκα:

Συμπυκνωμένο καθαριστικό για το σπίτι. Καθαρίζει σε βάθος τις επιφάνειες και είναι επίσης υπέροχο ως αρωματιστής σε νεροχύτες, αποχετεύσεις και τουαλέτες. 

Ένα μείγμα αρώματος από Λευκά άνθη και πλούσιες Ylang Ylang νότες, τονισμένο από κρεμώδη Καρύδα και ζεστή Βανίλια!

4,90 €
Άμεσα διαθέσιμο - Απόθεμα 1
Πιστοποίηση
Περιγραφή

Χρήση: Παράγει έως και 12 λίτρα.

Αραιώστε με νερό και σε αναλογία 1:40 ( ένα καπάκι για 400ml νερού ). Για πιο έντονη δράση, μπορείτε να αφήσετε για 5' και να ξεβγάλετε ή να χρησιμοποιήσετε αναλογία 1:20.

Προσοχή: Για μη πορώδεις, σκληρές επιφάνειες. Μην χρησιμοποιείτε σε διαυγές ή μαλακό πλαστικό, συμπεριλαμβανομένου του Perspex. Αφήστε τις επιφάνειες επαφής με τα τρόφιμα να στεγνώσουν εντελώς πριν από τη χρήση. Μην εφαρμόζετε απευθείας στα τρόφιμα. Να μην έρχεται σε επαφή με το δέρμα και το πρόσωπο. Αφήστε τις επιφάνειες να στεγνώσουν εντελώς πριν χρησιμοποιήσουν τα κατοικίδια.

Λεπτομέρειες προϊόντος
9.126.16

Χαρακτηριστικά

Πιστοποίηση
Leaping Bunny
Vegan Society
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σχετικά προϊόντα
Astonish
6,50 €
Υγρό πλυντηρίου με ενσωματωμένο μαλακτικό για πεντακάθαρα και απαλά ρούχα. Ένα υπέροχο μείγμα αρώματος από Λευκά άνθη και πλούσιες Ylang Ylang νότες, τονισμένο από κρεμώδη Καρύδα και ζεστή Βανίλια!
Astonish
4,90 €
Συμπυκνωμένο καθαριστικό για το σπίτι. Καθαρίζει σε βάθος τις επιφάνειες και είναι επίσης υπέροχο ως αρωματιστής σε νεροχύτες, αποχετεύσεις και τουαλέτες.  Ένα μείγμα αρώματος από Καρύδα και Θαλασσινές νότες ωκεανού...
Helan
21,90 €
Μεθυστικές, υπέροχα γλυκές νότες κορυφής Σοκολάτας, Καραμέλας και Βανίλιας. Τα αρωματισμένα στικ μας βοηθούν να δώσουμε στο σπίτι μας χαρακτήρα μέσα από ένα ξεχωριστά προσωπικό άρωμα. Το ευχάριστο μπουκέτο γεμίζει...

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος