Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

LABBOK ΚΡΕΜΑ ΑΡΝΙΚΑΣ 50ml

Κωδικός:
5.124.4
Μάρκα:

Η Βιολογική Κρέμα Άρνικας έχει ενισχυμένη δράση χάρη στο Βαλσαμέλαιο και το Αρπαγόφυτο κατά των μυικών πόνων, των τραυματισμών.

Αντιμετωπίζει τις κράμπες και τους μώλωπες. Ιδανική για αθλητές και για την αποκατάσταση μετά από επίπονες εργασίες.

100% Φυσικά συστατικά

92% Πιστοποιημένα Βιολογικά Συστατικά

Κατάλληλη για Ομοιοπαθητική

13,40 €
Χωρίς απόθεμα
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Πιστοποίηση
Περιγραφή

Aπαλύνει τον πόνο, μειώνει το οίδημα (μώλωπες και αιματώματα), τονώνει τη φλεβική κυκλοφορία και αντιμετωπίζει τους μυικούς τραυματισμούς και τις κράμπες. Τη δράση της άρνικας ενισχύουν το αρπαγόφυτο, το βαλσαμέλαιο και το χαμομήλι. Το χαμομήλι , η λεβάντα ηρεμούν την ταλαιπωρημένη περιοχή και ο ελίχρυσος ενεργοποιεί την κυκλοφορία της επιδερμίδας και παρέχει εξαιρετική δράση σε μώλωπες και φλεγμονές. Η αναζωογονητική και καταπραϋντική της δράση χαρακτηρίζει άμεση αίσθηση ανακούφισης στις πάσχουσες περιοχές του δέρματος. Ιδανική ενάντια στις αθλητικές κακώσεις, τα διαστρέμματα και τον έντονο μυικό πόνο.

Αναζωογονεί το αίσθημα του καύσου στα κουρασμένα πόδια και τις μυαλγίες.

Λάτρεις της κρέμας άρνικας είναι οι αθλητές, οι άνθρωποι που κάνουν επίπονες δραστηριότητες είτε στην εργασία τους είτε στο σπίτι και όσοι αντιμετωπίζουν τέτοιας φύσεως προβλήματα και ζητούν μια φυσική αποτελεσματική λύση.

Βαλσαμέλαιο ή αλλιώς Σπαθόλαδο είναι ένα «θαυματουργό» έλαιο με βαθύ κόκκινο χρώμα, γνωστό λάδι στην Αρχαία Σπάρτη για την αντιμετώπιση των τραυματισμών.  Τα άνθη του βοτάνου μας προσφέρουν δυο κύριες ουσίες με πολύ μεγάλη αποτελεσματικότητα, την υπερικίνη και την υπερφορίνη. Είναι αναλγητικό, εξαιρετικά αποτελεσματικό για την ισχιαλγία και την οσφυαλγία, όπως και για κάθε πόνο ρευματικό, για τους πόνους των αρθρώσεων και για κάθε είδους πληγές, κακώσεις, μώλωπες και εκχυμώσεις, διαστρέμματα, εγκαύματα, φλεγμονές, οιδήματα, αιμορροΐδες.

To Devil’s Claw ή αλλιώς Αρπαγόφυτο είναι ένα βότανο που ενδείκνυται για την ανακούφιση των πόνων και για τα μυοσκελετικά προβλήματα π.χ. οσφυαλγία, ισχιαλγία, τενοντίτιδα. Οι κύριες ουσίες του, που ευθύνονται για την μεγάλη αποτελεσματικότητα του είναι η αρπογοζίδη και η Β-σιτοστερόλη.

Η βιολογική κρέμα άρνικας έχει Φυσικό άρωμα που οφείλεται στη χρήση αγνών αιθέριων ελαίων και φυτικών εκχυλισμάτων, λεπτόρρευστη υφή και δεν αφήνει λιπαρότητα μετά τη χρήση.

Ανακινήστε καλά πριν από την κάθε χρήση. H συσκευασία είναι ανακυκλώσιμη, παράγεται από βιοδιασπώμενο ζαχαροκάλαμο και φέρει την ένδειξη ” Ι’m bio based”.

Χρήση: Απλώστε την βιολογική κρέμα άρνικας στη πάσχουσα περιοχή κάνοντας ελαφρύ μασάζ 3-4 φορές την ημέρα.

Να μην χρησιμοποιείται σε ανοιχτές πληγές.

Κατάλληλη και για παιδιά άνω των 3.

Λεπτομέρειες προϊόντος
5.124.4

Χαρακτηριστικά

Τύπος επιδερμίδας /ανάγκες
Όλοι οι τύποι
Πιστοποίηση
Leaping Bunny
Τύπος/ανάγκες
Θεραπείες
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σχετικά προϊόντα
Labbok
14,90 €
Αναπλαστική Καλλυντική Βιολογική Κρέμα Καλέντουλας με ενισχυμένη δράση Η ενισχυμένη κρέμα καλέντουλας με ιπποφαές και γαϊδουράγκαθο κατάλληλη για όλους, για το πρόσωπο και το σώμα. Έχουν ενισχυθεί οι αντιαλλεργικές...

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος