Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

KOOLOOKI ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ SO SENSITIVE 500ml

Κωδικός:
8.123.2
Μάρκα:

Για χαρούμενα, καθαρά και χωρίς φαγούρα σκυλάκια! Με Μαλοτήρα και Πρεβιοτικά για ευαίσθητο δέρμα & κουταβάκια. Το σαμπουάν είναι κατάλληλο και για γάτες, αφού συμβουλευτείτε πρώτα κτηνίατρο.

 Τα πολύτιμα φυτικά δραστικά που περιέχει, είναι ιδανικά για τη φροντίδα του ερεθισμένου ή με φαγούρα δέρματος. Mε ιδιαίτερα απαλούς και χωρίς από θειικά άλατα καθαριστικούς παράγοντες, που αποτρέπουν τη ξηρότητα και τους ερεθισμούς. - αποκαθιστά τη φυσική μικροχλωρίδα του δέρματος - κατευνάζει τους ερεθισμούς - απομακρύνει τις φολίδες - ενυδατώνει - ισορροπημένο pH - σύνθεση χωρίς άρωμα.

 Σχεδιασμένο με τα υψηλότερα πρότυπα σαμπουάν για ανθρώπινη χρήση - Δερματολογικά ελεγμένο σε ανθρώπους

- Φυτικά και εξαιρετικά βιοδιασπώμενα καθαριστικά - Χωρίς σιλικόνη - Χωρίς PEG - Χωρίς παράγωγα πετρελαίου

18,90 €
Άμεσα διαθέσιμο
Πιστοποίηση
Περιγραφή

Σχεδιασμένο με τα υψηλότερα πρότυπα προϊόντων που προορίζονται για ανθρώπινη χρήση. Καθαρίζει αποτελεσματικά, αποτρέπει τους ερεθισμούς και σέβεται το περιβάλλον με τους προσεκτικά επιλεγμένους, φυσικής προέλευσης και υψηλής βιοδιασπασιμότητας καθαριστικούς παράγοντες.

Τα φυτικά πρεβιοτικά από τη ρίζα του φυτού κιχώρι εξισορροπούν τη φυσιολογική χλωρίδα του δέρματος του σκύλου και ενισχύουν την υγεία και την άμυνα του, ενώ ταυτόχρονα μειώνουν την ανάπτυξη βακτηρίων υπεύθυνων για τη κακοσμία. Έχουν καταπραυντική και ενυδατική δράση, μειώνουν τους ερεθισμούς, τη ξηρότητα και τη δημιουργία φολίδων. Συμπληρωματικά το εκχύλισμα μαλοτήρα (τσάι του βουνού), πλούσιο σε αντιοξειδωτικά στοιχείακαι οι φυσικοί μαλακτικοί πολυσακχαρίτες, ενισχύουν την υγεία του δέρματος και αφήνουν το τρίχωμα λαμπερό και απαλό.

Χρήση: Εφαρμόστε διάλυμα με νερό 1:10 ή εφαρμόστε απευθείας στο βρεγμένο τρίχωμα του σκύλου και κάντε απαλό μασάζ. Ξεβγάζετε με χλιαρό νερό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

ΜΑΛΟΤΗΡΑ Ή ΤΣΑΙ ΣΙΔΕΡΙΤΗ

Ο σιδεριτής, γνωστός και ως τσάι του βουνού, είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά τα οποία του δίνουν την ικανότητα να μειώνει τους ερεθισμούς και να καταπολεμεί τον κνησμό και τις κοκκινίλες. Χάρη στα πολύτιμα συστατικά του μπορεί να βελτιώσει συνολικά και να συμβάλλει στην καλή κατάσταση του δέρματος και του τριχώματος του σκύλου.

ΙΝΟΥΛΙΝΗ (ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ)

Η ινουλίνη είναι ένα μοναδικό γραμμικό φυσικό πολυμερές βασισμένο στη γλυκόζη και τη φρουκτόζη. Παράγεται από τη ρίζα της σικελίας (Cichorium Intybus) μέσω εκχύλισης με ζεστό νερό. Διαθέτει ιδιότητες που περιποιούνται το τρίχωμα και το δέρμα του σκύλου, αφού δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ. Εξασφαλίζει μαλακτική δράση, το τρίχωμα γίνεται πιο απαλό και ανακτά τη φυσική του λάμψη.

ΠΡΕΒΙΟΤΙΚΑ

Μια φυτική πολυφρουκτόζη που εκχυλίζεται από τη ρίζα του φυτού κιχώριο. Μια πρεβιοτική ίνα που περιορίζει τους μικροοργανισμούς που προκαλούν οσμές, ενώ ταυτόχρονα εξισορροπεί την υγιή μικροχλωρίδα του δέρματος και ενισχύει την άμυνα και τη καλή κατάσταση του. Είναι επίσης ένα αποτελεσματικο, φυσικό μαλακτικό που αφήνει το τρίχωμα εξαιρετικά απαλό.

GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE

Φυτικός πολυσακχαρίτη που χρησιμοποιείται ως αντιστατικός παράγοντας καθώς και ως ενυδατικό και μαλακτικό για τo τρίχωμα και το δέρμα.

Λεπτομέρειες προϊόντος
8.123.2

Χαρακτηριστικά

Τύπος επιδερμίδας /ανάγκες
Όλοι οι τύποι
Πιστοποίηση
Vegan Society
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σχετικά προϊόντα
Koolooki
18,90 €
Για χαρούμενα, καθαρά και χωρίς φαγούρα σκυλάκια! Με Μηλόξυδο και πρωτεΐνες Μπιζελιού, ιδανικό για μακρύ τρίχωμα. Το σαμπουάν είναι κατάλληλο και για γάτες, αφού συμβουλευτείτε πρώτα κτηνίατρο. Περιέχει πρωτείνες...
Koolooki
18,90 €
Για χαρούμενα, καθαρά και χωρίς φαγούρα σκυλάκια! Με βιολογική Αλόη & Βρώμη που περιποιούνται το δέρμα και αφήνουν το τρίχωμα λαμπερό και υγιές, καθώς και  ένα φυσικό αντιμικροβιακό παράγοντα  που δρα ενάντια στις...

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος