Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

BABY ANTHYLLIS ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ 100ml

Κωδικός:
7.124.1
Μάρκα:

Βιολογική παιδική προστατευτική και καταπραϋντική λοσιόν με αιθέρια έλαια γερανιού και andiroba που απωθούν τα ιπτάμενα έντομα.

Δεν λεκιάζει, δεν είναι λιπαρή, ενυδατώνει και απορροφάται γρήγορα, δίνοντας στο δέρμα ένα διακριτικό φυσικό άρωμα.

Το προϊόν δεν μεταβάλλει το ρΗ , δεν είναι τοξικό, δεν περιέχει χημικά απωθητικά ούτε συνθετικά αποστάγματα.

Δερματολογικά ελεγμένο για τη περιεκτικότητα σε νικέλιο, χρώμιο και κοβάλτιο.

7,90 €
Χωρίς απόθεμα
Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο
Πιστοποίηση
Περιγραφή

Το έλαιο Andiroba που περιέχει, εξάγεται από τους σπόρους του καρπού του Carapa Guaianensis, ενός πολύ κοινού φυτού στη Βραζιλία, μέσω της έκθλιψης εν ψυχρώ. Χρησιμοποιείται από τους πληθυσμούς του Αμαζονίου για να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους από την επίθεση των εντόμων. Εκτός από εξαιρετικό εντομοαπωθητικό είναι και ευρέως γνωστό για τις παυσίπονες, αντι-αλλεργικές, αντιβακτηριακές και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες του.  Η εντομοαπωθητική δράση ενισχύεται από την παρουσία του αιθέριου ελαίου Γερανίου, το οποίο έχει ακόμη και στυπτικές και απολυμαντικές ιδιότητες.

Η καταπραϋντική δράση, εκτός από το ίδιο το έλαιο Andiroba, εξασφαλίζεται από την παρουσία γλυκερίνης, με την απαλυντική δράση της, καθώς και από το Στεαρόυλο Γαλακτυλικού Νατρίου, που είναι ένα μη αιθοξυλιωμένο γαλακτωματοποιητικό φυσικής προέλευσης, δίνοντας μια μεταξένια υφή στο προϊόν, φρεσκάδα και ένα πολύ καλό άπλωμα.

Χρήση: Ψεκάστε απευθείας στο δέρμα. Λόγω της μεταβλητότητας των φυσικών συστατικών, προτείνουμε τη χρήση αρκετές φορές την ημέρα. Για εξωτερική χρήση. Να μην χρησιμοποιείται σε παιδιά κάτω των 3 ετών.

Λεπτομέρειες προϊόντος
7.124.1

Χαρακτηριστικά

Τύπος επιδερμίδας /ανάγκες
Όλοι οι τύποι
Ευαίσθητη
Πιστοποίηση
Vegan Society
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Σχετικά προϊόντα
Lavera
4,70 €
Κρέμα προστασίας με ψευδάργυρο και μια σύνθεση τεσσάρων πολύτιμων βιολογικών φυτικών ελαίων, καταπραΰνει το δέρμα και δημιουργεί ένα προστατευτικό μανδύα, που φροντίζει το δέρμα και προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή...
Baby Anthyllis
5,45 €
Βρεφικά υγρά μαντηλάκια με βιολογικά εκχυλίσματα χαμομηλιού και καλέντουλας. Βιοδιασπώμενα και κομποστοποιήσιμα. Δερματολογικά ελεγμένα. Χωρίς SLES, Parabens, SLA, Χλώριο, Αιθυλική αλκοόλη.

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος