Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

PITERAQ ΠΙΝΕΛΟ KABUKI

Κωδικός:
4.127.9
Μάρκα:

Πινέλο προσώπου ιδανικό για εφαρμογή και ανάμειξη πούδρας, bronzer. και highlight. Ομοιόμορφο αποτέλεσμα, εύκολο και γρήγορο. Μαλακές και συμπαγείς τρίχες, στρογγυλεμένο άκρο.

Ιδανικό για να το έχετε πάντα μαζί σας!

Περιορισμένη προσφορά:
8,93 € 11,90 €
Άμεσα διαθέσιμο
Πιστοποίηση
Περιγραφή

Εξαιρετικά μαλακό συνθετικό πινέλο για ελαφριά, ακριβή και άνετη εφαρμογή.

Η κοντή λαβή, σας επιτρέπει να το έχετε πάντα μαζί σας, στη θήκη μακιγιάζ ή την τσάντα σας. Η συνέπεια των τριχών σάς επιτρέπει να παίρνετε τη σωστή ποσότητα προϊόντος και να το απλώνετε ομοιόμορφα στο δέρμα. Το σχήμα της στρογγυλεμένης άκρης επιτρέπει μια ακριβή εφαρμογή σε μερικές απλές κινήσεις. Η γυαλιστερή μαύρη μεταλλική λαβή δίνει στο πινέλο μια κομψή και εξαιρετικά επαγγελματική αισθητική.

Συστάσεις για χρήση

Σηκώστε την υφή με το πινέλο και στη συνέχεια ταμπονάρετε στο πίσω μέρος του χεριού σας για να αφαιρέσετε τυχόν περίσσεια προϊόντος και προχωρήστε στην εφαρμογή. Χρησιμοποιήστε τη βούρτσα επίπεδα κάνοντας ελαφρώς κυκλική κίνηση.

Φροντίστε τα αξεσουάρ σας.

Τα πινέλα μακιγιάζ πρέπει να καθαρίζονται πολύ προσεκτικά τόσο για να διατηρούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όσο και για την εξάλειψη τυχόν σκόνης ή μικροβίων που εναποτίθενται στις τρίχες. Πλύντε τα με νερό σε θερμοκρασία δωματίου και ουδέτερο καθαριστικό. Αφήστε να στεγνώσουν εντελώς, οριζόντια, πριν από την επόμενη χρήση.

Λεπτομέρειες προϊόντος
4.127.9

Χαρακτηριστικά

Πιστοποίηση
Vegan ok
Σχετικά προϊόντα
PITERAQ ΡΟΥΖ ATUM35 LAC ROSE 9g PITERAQ ΡΟΥΖ ATUM35 LAC ROSE 9g
Περιορισμένη προσφορά
Piteraq
10,43 € 13,90 €
Ρουζ σε κοραλλί χρώμα που δίνει πινελιές χρώματος στα ζυγωματικά σας και συμπληρώνει την ομορφιά των ματιών σας. Μεταξένια και ανεπαίσθητη υφή, λειαίνει τους πόρους του δέρματος. Με Υαλουρονικό οξύ. Χάρτινη...
PITERAQ ΡΟΥΖ 19E - 32E LAC ROSE 9g PITERAQ ΡΟΥΖ 19E - 32E LAC ROSE 9g
Περιορισμένη προσφορά
Piteraq
11,18 € 14,90 €
Ρουζ κατάλληλο για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Ρομαντικό και "bon ton" αποτέλεσμα. Χρώματα: φυσικό φούξια/ φωτεινό ροζ. Με βιολογικό έλαιο βερίκοκου και ηλιέλαιο, και εκχύλισμα Κακάο.
PITERAQ ΠΟΥΔΡΑ Ν37 ALABASTRO 9g PITERAQ ΠΟΥΔΡΑ Ν37 ALABASTRO 9g
Περιορισμένη προσφορά
Piteraq
11,18 € 14,90 €
Εξαιρετικά λεπτή πούδρα, μπεζ - βερίκοκο κατάλληλο για μεσαίες επιδερμίδες και σκούρους ή κίτρινους τόνους. Μεταξένια και λεία, σετάρει το μακιγιάζ και δίνει ματ αποτέλεσμα. Με έλαιο Jojoba και Ηλιέλαιο, βιολογικής...
PITERAQ ΠΟΥΔΡΑ Ν24 ALABASTRO 9g PITERAQ ΠΟΥΔΡΑ Ν24 ALABASTRO 9g
Περιορισμένη προσφορά
Piteraq
11,18 € 14,90 €
Εξαιρετικά λεπτή πούδρα, μπεζ - ροζ κατάλληλο για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και ροζ τόνους. Μεταξένια και λεία, σετάρει το μακιγιάζ και δίνει ματ αποτέλεσμα. Με έλαιο Jojoba και Ηλιέλαιο, βιολογικής καλλιέργειας, και...

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος